All About Arasen

5 saker jag vill göra under 2016

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag gjorde det 2014 och 2015. Så jag tror att jag gör ett 2016 också. Dels för att se hur jag klarade mig i år, men också för att göra upp nya mål då livet har förändrats en aning under det senaste året. Inlägget för 2015 hittas HÄR

Målen för 2015 (det fetstilta var det jag uppnådde)
Resa till London

Stärka min självkänsla
Uppgradera min lägenhet
Få fastare rutiner
Satsa mer på bloggen och youtube

Jag är lite besviken över att jag bara uppnådde en av fem mål, men samtidigt så har det varit svårt att uppfylla de andra fyra. Självkänslan kördes i botten av mitt ex och jag har inte hunnit bygga upp den helt än.
Att uppgradera en lägenhet är inte heller lätt när någon flyttar och man helt plötsligt inte har en soffa eller tv eller så. Man får köpa det man har råd med helt enkelt och då har jag inte kunnat satsa på att uppgradera lägenheten.
Fastare rutiner har jag haft till och från under året, men under den större delen så har det inte gått att ha pga olika anledningar. Att jag har fått IBS är en av dom.
Det började bra med satsningen på bloggen och youtube, men när M visade sina rätta sidor kollapsade hela min värld. Det har varit enormt svårt att ta sig tillbaka från och och någon speciellt stor blogglust har jag inte riktigt haft. Lusten att göra videos har väl inte funnits där heller riktigt. Jag tänker att jag ska börja igen, eftersom jag tycker att det är så kul. Men jag känner att jag vill ha orken och framförallt viljan innan jag börjar igen.

Mål för 2016
Ta hand om mig själv
Vara positiv
Få fastare rutiner
Göra färdigt DBT
Äta IBS-vänlig mat oftare

På besök i London

Att summera ett år..

Tankar och sånt Permalink0
Jag har inte bestämt om jag vill göra en sån där summering av året som jag brukar, Jag har ju visserligen gjort det i flera år nu och det skulle inte kännas rätt att bara hoppa över den. Å andra sidan så finns det väldigt många plågsamma minnen som jag inte vill komma ihåg.

Det har varit ett bra år, men det har varit väldigt jobbigt och jag tror aldrig att jag har blivit så sårad i hela mitt liv. Men som sagt, jag har inte bestämt mig än.. Det kanske kommer upp en senare, men det är inte säkert.

En bild på Alvin från i år.

C MORE

Film och Serier Permalink0
Haha vad trög jag känner mig nu. Jag missade att spela in en film på cmore igår och jag kan inte hitta när den går nästa gång. En film som jag har längtat efter att se.. Så jag googlade. Och jag kunde visst logga in på cmore och se den där istället.. 

Så nu har jag lurat i Alvin att han ska gå ut och leka så att jag kan titta på Beck ifred.. Men han går så gärna ut när det är snö i alla fall. Han är säkert inte ute under hela filmen, men jag hinner nog se en del i alla fall..

 
Till top