All About Arasen

Hemmafru och shopping

Det som kallas vardagen, Mat och Bak, Shopaholic Permalink1
Igår förvandlades jag till någon jäkla hemmafru. Jag har ingen aning om varför, men jag städade och diskade och gick ut med soporna. Sen blev jag uttråkad. Jag gick därför till affären och handlade lite och det slutade med att jag bakade cupcakes. Blev lite irriterad när jag upptäckte att jag inte hade någon sprits, men jag använde en sked istället. Det blev inte speciellt vackert, men det ska ju ändå ner i magen. 

Jag hade fortfarande massa energi efter bakningen så jag bestämde mig att sätta mig och sy lite. Min kära son påminde mig igår om att det faktiskt bara är en vecka kvar tills dom får klä ut sig i skolan. Och jag hade bara gjort nästan halva byxorna. Nu är nästan hela byxorna klara. Jag slutade sy för dagen när kärleken klev innanför dörren. Vi la oss och jag kände mig inte speciellt trött så jag började kolla på ett avsnitt av CSI. Han somnade efter ungefär två minuter. Så kan det gå när man jobbat hela dagen och är jättetrött.. 

Idag har jag åkt till jysk. ÄNTLIGEN! Jag handlade lite täcken, kuddar och sånt där. Och en bokhylla till Alvin. Jag upptäckte dock efter att den blev ihopsatt (fick hjälp av en väns man) att den hade lite skavanker. Det borde den ju inte ha eftersom den är helt nyköpt. Så jag funderar på att ringa jysk imorgon och fråga om det. Den var lite smutsig också när jag tog ur den ur kartongen?

Sådär känns det ju inte som att det ska se ut när den kommer direkt från butiken.
#1 - - Lilith - Livet efter Borderline:

Klart du ska ringa dem, den där måste du ju få byta.

Svar: Jag orkar inte.. Helt seriöst.. Det blir bara massa extra jobb och det har seriöst tagit mig över två månader att ens åka dit :/
aboutarasen.blogg.se

Till top