All About Arasen

Det är över nu!

Förlåt för att jag bara försvann sådär i ett par dagar. Jag har knappt orkat tänka ens och varit helt slut mentalt. Blotta tanken på att blogga när jag kände så gjorde att jag fick en klump i magen, så jag lät bli helt enkelt. Min hjärna har gått på totalt högvarv inför kalaset. Jag har varit så orolig, så rädd och haft så mycket ångest över skiten. 

De senaste dagarna är kalaset ungefär det enda jag har tänkt på. Igår åkte jag och handlade och fixade det mesta  inför idag. På förmiddagen gjorde jag resten och sedan fick jag även lite hjälp sista tiden innan barnen kom. Det var sjukt tur för annars hade jag inte hunnit klart med allt.

En av grejerna jag var lite nojig över var att en kille var allergisk mot både mjölk och ägg. Är man allergisk mot mjölk så går ju inte laktosfritt heller. Jag har aldrig bakat med sånt förut och jag ville ju att han skulle kunna äta av allt. Så jag har bakat veganskt för första gången. Veganska cupcakes och veganska maränger. Det var faktiskt gott (och då är jag typ nästan världens kräsnaste människa).

Mamma hjälpte till under kalaset. Två av Alvins kusiner hjälpte också till. Dom var verkligen guld värda! Kusinerna stannade en stund efteråt också och erbjöd sig att hjälpa till och städa, men jag sa att dom inte behövde. Jag är mer än glad över hjälpen jag fick av dom ändå. 

Kalaset gick bra till slut i alla fall. Nio barn dök upp. Och det är ju bättre än ingen. Jag tycker dock det är lite dåligt att ungefär hälften av klassen inte ens svarade om de skulle komma eller inte. Nåja. Alvin var nöjd i alla fall och det var huvudsaken. Nu är det över och jag kunde inte vara nöjdare! Jag har så fruktansvärt ont i mina fötter. Jag har knappt haft en lugn stund sen igår. 

Just nu sitter jag och varvar ner innan jag ska sova. Jag ska sova på soffan för andra dagen i rad då min säng är nedmonterad och står i Nessas rum för tillfället. Jag kände att vi behövde mer yta inför kalaset och då stod sängen i vägen så kärleken fick montera ner den. Han kommer hit imorgon och ställer upp den igen så jag får sova i min säng igen. Som jag längtar.

 
Till top