All About Arasen

Torsdag

Borderline/DBT, Det som kallas vardagen, Tankar och sånt Permalink0
Idag var jag och träffade min gamla DBT behandlare. Det var så skönt att få träffa honom. Jag ville nästan krama honom, men det kändes konstigt och jag vågade inte fråga haha.. Jag hade en sån konstig känsla av att gå dit idag. Jag skulle prata om jobbiga saker, men var samtidigt jätteglad att gå dit och träffa honom. 

Det gick bra i alla fall. Jag berättade om allt som händer. Eller ja, inte allt. Det hade jag ju inte hunnit med. Men jag berättade om det som är jobbigast just nu osv Han tyckte inte alls det var konstigt att jag inte har mått så dåligt på sista tiden med tanke på vissa saker som hänt (allt tar jag inte upp i bloggen). 

Jag trodde att jag skulle få en samtalskontakt på psyk. Det var det jag ville och det var därför jag gick dit. Istället tyckte han att jag skulle söka efter en samtalskontakt på vårdcentralen då mina problem inte var relaterade till min borderline och jag inte behövde specialisthjälp. Kan tyckas lite konstigt att det inte relaterar till borderline när borderline ställer till det känslomässigt. 

Efteråt fikade jag på stan med mamma innan jag gick hem för att möta upp Alvin. Jag har varit seg resten av dagen och somnade nästan på soffan en liten stund. På eftermiddagen kom min kärlek hit och jag blev överlycklig. Han hann inte ens få av sig skorna innan jag sprang och kramade honom. 

På kvällen tyckte jag att Ness behövde ett bad. Jag drar mig alltid för att göra det eftersom jag vet hur mycket hon avskyr det. Det blir konstant skrikande tills det är över. Snabbt och smidigt måste det gå. Idag var jag dock smart. Jag kom ihåg badleksaker! Det började med skrik som vanligt, men efter en liten stund glömde hon bort att vatten är läskigt. Hon lekte med leksakerna och med badstolen. Hon plaskade för fullt i vattnet och stänkte vatten överallt. Både med händer och fötter. Hon hade så roligt att hon knappt ville att jag skulle ta upp henne därifrån sen. 

 
Till top