All About Arasen

Första magsjukan

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag är jag sjukt trött.. Precis när jag skulle göra mig i ordning för kvällen igår så började Nessa att kräkas. Tur i oturen så hade min kärlek kommit hem, Han gick tidigare från jobbet för att han inte mådde helt bra. Så han kunde hjälpa mig med sängkläderna eftersom hon vägrade släppa mig. 
 
Det är första gången Nessa är magsjuk. Som tur var så har hon bara kräkts fyra gånger. Tre inatt och en nu imorse.. Jag har gett henne massor av vätskeersättning och provade med lite flytande mat på eftermiddagen. Hon fick behålla maten. Provade även med rostbröd, men det ville hon inte ha.

Hon har varit pigg på kvällen så jag hoppas att allt är över redan. Alvins första magsjuka varade i ca en vecka och jag fick det mardrömsscenariot i huvudet direkt när jag hörde henne första gången.  Både jag och min kärlek har klarat oss än så länge som tur är. Trots att det faktiskt var illamående han gick hem för.
 
I ett försök att inte smitta Alvin får han sova hos morfar och gudmor i helgen. Han kommer ju egentligen till mig imorgon, men för hans skull vill jag inte att han ska bli sjuk. Jag vill inte att han ska behöva missa Lucia nästa vecka då han har en ganska stor och viktig roll i tåget. Om han kommer hem på lördag eller söndag/måndag är ännu oklart. Det bestämmer han själv. Dom hämtar honom i alla fall direkt efter skolan imorgon så han inte hinner träffa oss alls. Tråkigt för att jag vill träffa min prins, det har hänt lite saker idag som jag ville prata med honom om (positiva saker), men också skönt för att då minimerar vi risken att han blir smittad.. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är som sagt sjukt trött för jag har inte sovit mycket alls inatt. Sov lite på morgonen/förmiddagen, men det var inte speciellt många timmar. Jag drömde dessutom mardrömmar under den tiden jag sov också så jag vaknade i panik och mådde jättedåligt efteråt.. Jag har bearbetat drömmen hela dagen, men jag vet inte om jag kommer fram till något vettigt.. 
Jag får börja skicka iväg ungarna såhär om dom ska undvika magsjukan haha..
Till top