All About Arasen

Panik, strumpor och julkalender

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har vi haft en väldigt lugn dag. Barnen har lekt med sina julklappar, vi har haft besök av mamma/mormor ett tag och även Johan kom förbi en liten stund (han skulle hämta en julklapp av mamma och så passade Alvin på att visa lite trolleritrick). Vi har även ätit rester och bara slappat. En riktigt bra dag faktiskt. 
 
Jag har vandrat runt i linne, pjamasbyxor och världens skönaste strumpor som jag fick av min kärlek igår. Jag var lite rädd att dom skulle vara för varma. Det är nämligen extra varma strumpor. Och jag kan få lite panik när det blir för varmt (eller kallt, jag är sjukt känslig mot värme och kyla). Men dom har faktiskt varit jättesköna! Jag har tillochmed kunnat gå ut på balkongen utan tofflor och inte frusit. Jag skulle kunna bo i dom här strumporna resten av året känns det som just nu. Kanske blir lite varmt på sommaren dock. Dom är egentligen inte jättefina. Dom har en väldigt rosa färg, men det gör inget för dom är verkligen så sköna! Jag kan inte ens beskriva hur sköna dom är så jag ska nog försöka sluta med det nu. 
 
Kvällen har varit lugn. Jag skulle ha plockat upp i vardagsrummet så det inte skulle vara ett bombnedslag imorgon när jag vaknade. Min dotter har nämnligen en liten tendens att bara riva upp allt ur sina leksakslådor och sen låta dom ligga där. Så det är typ leksaker över halva golvet. Istället råkade jag titta på julkalendern. Jag var jätteduktig och kollade varenda dag i början, men när vi blev magsjuka så orkade jag ju inte. Och sen har det inte blivit av. Så ikväll har jag kollat på avsnitt 7-15. Jag hade velat se klart resten på en gång, men klockan var visst mycket och jag borde kanske försöka sova. 
 
Imorgon har vi inget planerat direkt. Min kärlek jobbar imorgon och pga den här hemvändardagen eller vad det heter har dom öppet till tre istället för två inatt så han kommer hem mycket senare än vanligt. Därför kommer han nog behöva sova längre imorgon. Så jag får nog inte se honom så jättemycket. Gå till affären ska jag i alla fall göra. Det är väl typ den enda jag har planerat. 
 
sköna strumpor 
Till top