All About Arasen

När det inte blir som man tänkt, men det blir bra ändå

Det som kallas vardagen, Spel Permalink0
Igår åkte Nessa hem till morfar och gudmor. Det är så skönt att hon trivs där och vill åka dit ibland. Det blir en välkommen avlastning. Jag har haft sjukt mycket och mycket tankar som gått så det var väldigt välkommet med lite ledigt. Idag har jag dock träffat min god man och vi har pratat lite om mina funderingar och det känns mycket bättre nu. 

Tanken var att jag och min kärlek skulle ha dejtnight igår. Jag vet inte riktigt om det blev så lyckat.. När Nessa blivit hämtad kände jag för att spela lite. Det är inte ofta jag gör det nu för tiden. Det är inte ofta jag sitter vid datorn alls. Jag sitter nästan bara vid datorn när jag ska blogga eller kolla min mail. Spelandet var så roligt så jag fastnade ganska länge. 

Först hade vi tänkt att gå ut och käka någonstans och göra något roligt. Men min dag började med migrän och jag kände inte alls för att gå iväg någonstans. Jag var sugen på grillat och drömde mig bort tilll någon mysig strand. Min kärlek var inte sen med att haka på noterna och gick och handlade. Han köpte fint kött och tog fram elgrillen. Jag spelade fortfarande när han började med maten. 

Han började koka potatis, gjorde hemmagjord tsatziki och startade upp grillen. Det uppstod bara ett litet problem. Elgrillen funkade inte. Knäppet hördes (som det gör när man startar grillen), men den blev inte varm. Vi provade flera gånger. Så han fick vackert ställa sig vid spisen med köttet istället. Det blev gott ändå som tur var, men jag har ingen aning om vad som hänt med min elgrill. Sist vi använde den funkade den felfritt.

Efter maten tog båda fram datorerna. Jag spelade fram tills det var dags att sova. Han slutade spela lite tidigare än mig för att kolla på film innan vi skulle sova. När jag stängde av spelet upptäckte jag att det bara var tio minuter kvar tills mitt älskade PLL började. Och det var så länge sen jag såg det live, så jag bestämde mig för att göra det. Jag kollade på lite mer än halva avsnittet innan jag tröttnade på allt laggande och gick och la mig. Då hade min kärlek redan somnat i soffan.

Idag träffade jag ju som sagt min gode man. Efter det tog jag ett långt och härligt bad och jag har fortfarnde inte bytt om från morgonrocken efter badet (hade kläder på mig när jag träffade min gode man såklart). Resten av dagen har vi i princip gjort ingenting. Jag har setat på balkongen och spelat ungefär hela dagen medan han har legat inna och kollat på tv. Vi åt nachotallrik och vi har precis kollat på ett par avsnitt av RuPauls Dragrace. Det är mina två dagar i stora drag. Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till något på tvn. Min rygg gör sjukt ont efter att ha setat på en hård stol på balkongen hela dagen.

 
favoritspelet
Till top