All About Arasen

Världens bästa myskväll

Det som kallas vardagen, Film och Serier, Tankar och sånt Permalink0
Idag har Alvin och jag haft fredagsmys. Jag såg att Samir skulle vara med i Lets dance och jag vet ju att han gillar honom så jag föreslog att vi skulle titta på det. Jag såg att det höll på till tio och det var ju ändå ganska okej. Det är ju fredag trots allt. Jag såg dock inte att röstningen var efter nyheterna och det var inte förrän då man fick se vem som åkte ut. Såklart ville han ju se det också. Och som den underbart snälla mamma jag är så fick han det.

Vi har haft supermysigt idag, jag och Alvin. När vi kollade på Lets dance sa han till mig att "Nettan vet nästan alla pappas hemligheter." Jag förklarade då att det brukar bli så när man älskar någon. Då delar man sina hemligheter med den personen. Då började Alvin fundera på varför jag eller Johan inte delade någon hemlighet med bara honom. 

Jag vill ju inte att Alvin ska känna sig utanför. Så jag berättade faktiskt två hemligheter för honom. Ganska milda hemligheter som egentligen inte skulle göra något om det kom ut. Bara sånt som jag inte berättat förut sådär. Alvin verkade uppskatta det. Vi pratade också om pinsamma saker och han trodde att jag aldrig hade råkat ut för något pinsamt. Så jag berättade pinsamma minnen. Det känns verkligen som vi kom varandra mycket närmare idag. Vi har alltid varit nära, men idag var det verkligen en speciell stund mellan mig och Alvin. 

Det är ganska kul att höra hur han ser på mig. Med tanke på att han trodde att jag aldrig hade varit med om något pinsamt, men jag tycker att jag gör pinsamma saker hela tiden. Höjdpunkten av vårat jättelånga samtal idag var ändå en speciell mening han sa. Och den smälte hela mitt hjärta. Det spelar ingen roll hur trasig jag kan känna mig, hur fel jag tycker att saker jag gör blir eller hur jag vissa dagar kännar att allt är ett misslyckande. I min sons ögon  är jag perfekt. Nästan. Meningen han sa var denna: "Mamma, det enda jag inte gillar med dig är att du är lite tråkig när du är sjuk.". Hur kan man inte känna sig bäst efter en sån mening?

Jag har varit lite orolig över att Alvin har känt sig utanför pga Nessa. Jag vet att han har gjort det, men jag har varit orolig över att det ska bli för mycket. Jag tror dock att han faktiskt ser att jag vill ha mer tid med honom också. Att jag skulle ge honom mer tid om jag kunde. Jag gör allt för den ungen. Allt jag kan och lite till. Vi två mot världen. Och Nessa såklart, men nu handlade det inte om henne..

 
Till top