All About Arasen

sovmorgon, ljusparty och en present

Det som kallas vardagen Permalink0
Åh, vad jag kände mig kass imorse.. Morgonen var inte alls på min sida.. Jag sov dåligt inatt (för att en viss liten  dam vaknade ca en miljon gånger) och det resulterade ju såklart i att jag försov mig. Åtta hade jag ställt klockan på. Nio börjar Nessa på dagis och klockan tio hade jag ett möte på stan. Fem i nio vaknade jag. Fick ringa dagis som sa att det inte gjorde något och vi skulle komma när vi var klara. Ringde arbetsspecialisten och bokade ny tid.

Matade och klädde på Nessa. Satte ner henne i vagnen och sen gick vi.. Det duggade lite när vi började gå.. Det , var så lite att jag inte tyckte att regnskyddet behövdes.. Vägen till dagis är inte speciellt lång, men när vi var framme hade det börjat regna så pass mycket under tiden att båda två var ganska blöta. När jag kom hem försökte jag somna om en stund, men det gick inte bra.. Jag somnade till och från och halvsov lite, men det kändes nästan värre än innan.

Resten av dagen blev bättre som tur är. När jag hämtade Nessa så sa personalen att hon inte sovit något alls under dagen. Det passade mig så perfekt.. Då kunde jag passa på att städa under tiden.. Nästan tre timmar sov hon innan jag väckte henne.. Hon fick mat och sen var hon nöjd och glad hela kvällen.. Jag hann det jag skulle göra med lite hjälp av min kärlek. 

På kvällen hade jag ljusparty. Jag beställde inte så mycket, men det är nog mest för att jag inte kan ha så mycket framme nu. Har inte så mycket plats där Nessa inte kommer åt om jag vill ha något ömtåligt framme. Jag är jätteglad över att så många ville komma och det var skönt att faktiskt få umgås med andra ett litet tag. Jag fick en jättefin present också. Jag var inte alls beredd på det. Jag har aldrig provat något från Rituals förut så det ska bli spännande..

En av gästerna hade med sig detta till mig ♥
Till top