All About Arasen

Jag kan knappt tro att det är sant!

Tankar och sånt Permalink0
Alltså den här dagen känns så jäkla overklig. Häromdagen skrev jag ju ett inlägg om att jag ville hitta min morfars bror.. Och gissa vad som hände idag? JAG HITTADE HONOM! Helt overkligt! Jag vågade inte hoppas, men det var han!

Det är svårt att beskriva känslan. Jag vet inte riktigt vad jag känner. När jag fick veta att det var han så reagerade jag mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra.. Jag grät så mycket att Alvin trodde att nåt dåligt hade hänt.. Han tittade ganska konstigt på mig när jag sa att jag grät av glädje. Hela jag skakade och kunde inte sitta still.. Jag är nog fortfarande i chock tror jag.

Han bor på ett ålderdomshem. Jag kunde bara prata med personalen för han kunde inte längre prata. Jag vet inte varför och jag vet inte hur eller om han kommunicerar. Personalen hade i alla fall satt luren mot hans öra och han hade fått tårar i ögonen när jag pratade med honom.

Personalen berättade även att hon blev ganska glad när jag hörde av mig. Min morfars bror hade tydligen inga anhöriga och ingen som kom och hälsade på honom. Han var väldigt ensam. När hon sa det fick jag en stor klump i magen. Jag bestämde mig ganska snabbt för att jag måste åka dit så fort som bara möjligt. Det visade sig att så fort som bara möjligt är på onsdag nästa vecka.. Så då ska jag åka dit.

Jag är så nervös och spänd inför besöket. Kommer han känna igen mig? Kommer jag känna igen honom? Hur kommer jag att reagera? Hur ska jag bete mig? Jag längtar i alla fall jättemycket. Jag har inte sett honom på nästan 20 år! Galet länge! 

 
Till top