All About Arasen

SURA LISTAN!

Musik och annat kul, Tankar och sånt Permalink0
Ibland måste man bara få gnälla av sig lite.. Jag hittade denna listan hos en annan bloggare och tyckte det var ett underbart roligt sätt att få gnälla lite haha..

Obehagligaste jag vet: När någon andas på mig! Jag avskyr att känna andedräkt mot min hud.. 

 

Absolut inte min killtyp: Brats.. Såna där killar med bakåtslickat hår som absolut måste ha hetaste modet och vara helt perfekta hela tiden. Skulle aldrig kunna titta åt en sån och än mindre dejta en.

 

Äckligaste mat jag vet: Kräsen tjej här, så det är ganska mycket. Men det absolut äckligaste måste nog vara kanel (räknas krydda förresten?). Allt med kanel är det äckligaste som finns. Speciellt risgrynsgröt med kanel.. Mår illa av bara tanken! 

 

Sämsta bok jag läst: Jag kan inte komma på någon. Antingen har jag inte läst någon superdålig bok eller så har den varit så dålig att jag förträngt den.

 

Blir arg på: Karaktärer i serier och filmer. Speciellt Peter Pan! Finns nog ingen mer egotrippad och dum karaktär..

 

Något som får mig att byta radiokanal: Jag har inte lyssnat på radio på jääääättelänge.. Men jag gissar på att något radioprogram där dom pratar om saker som inte intresserar mig skulle få mig att byta.. Eller en låt som jag verkligen inte gillar.

 

Sist jag ville ta till knytnävarna: Idag faktiskt. Vid mer än ett tillfälle.. Idioter som inte vet när dom ska vara tysta.... 

 

Fulaste plagg jag vet: Stringkalsonger kan ju inte klä någon människa alls tänker jag. Så oerhört fult, så jag måste nog säga det.

 

Äckligaste drycken: Förlåt! Men kaffe.. Jag har försökt.. Men det går bara inte!

 

Det skriker jag när jag blir arg: HELVETE! så orginell var jag..

Till top