All About Arasen

Ingen rast, ingen ro

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har jag knappt hunnit göra nånting känns det som. Jag har fortfarande MASSOR att göra imorgon innan kalaset och jag har inte den blekaste aning om hur jag ska hinna.. Jag gissar på att Nessa inte kommer vara helt tillmötesgående när jag vill/behöver fixa med grejerna..
 
Det är mest städning och dukning mm som ska göras imorgon. Men det kommer att ta lite tid. Så fort kommer det inte riktigt att gå även om jag skulle vilja. Det är så mycket små detaljer som tar tid. Men snacksen är köpt, tårtan är fixad (ska bara ha på det sista imorgon), "lasersvärd" fixade, kalaspåsarna packade m.m. Allt det som jag vet att jag inte kommer hinna imorgon har jag gjort idag. Bortsett från städningen då. 
 
Jag längtar tills jag kan få ta det lite lugnare.. När jag inte behöver stressa varenda dag och få ångest över allt jag inte hinner med.. Jag är dubbelbokad nästan varenda vecka med möten. Jag får prioritera vilket som är viktigast och avboka nåt annat eftersom jag inte kan vara på två ställen samtidigt.  Nu har det ju blivit en massa extra stress pga Alvins födelsedag och filmkalaset imorgon. 
Till top