All About Arasen

På äventyr med mamma

Det som kallas vardagen Permalink0
I lördags hade jag en helt underbar dag. Den började med att jag stod på loppisen. Jag fick träffa personer jag tycker om och det var skönt att vara där. Efter loppisen så fick jag hem och fixade mig innan jag skulle träffa mamma på stan.

Mamma och jag gick till grappa. Tanken var att jag skulle äta pizza, men jag blev så sugen på kyckling så det fick bli det istället. Jag tog ett glas päroncider. Mamma var snäll och bjöd mig på maten trots att det var jag som tog ut henne på äventyr. Min mamma är fin hon. 

Efter grappa så gick vi till St Eskil där Teaterföreningen Sigurd (som om jag skulle gå på nån annan teater) satte upp Fridas äventyr. Mamma berättade att hon hade velat se den och det hade jag ingen aning om. Jag tänkte mest att det skulle vara kul att göra något ihop (hon visste inte vad vi skulle göra förrän vi satt på grappa). Jag bjöd henne på biljetten som en tidig födelsedagspresent. 

Både mamma och jag gillade Fridas äventyr riktigt mycket. Vi skrattade och jag var glad över att få se mina fina vänner på scen. Det var kul att gå på teater utan att ha sett någon repa in allt också. Jag hade ingen aning om vad som skulle hända. Den var rolig och skädespelarna bjöd verkligen på sig själva. 

Efteråt lurade mamma med mig på Time Out (vi ville gå någon annanstans, men det var så fullt på alla andra ställen) och där bjöd hon mig på två cider. En random kille kom fram och frågade om jag ville ha öl. När jag sa nej så frågade han mamma. Jag skrämde iväg honom. Efter ett tag så kom min moster och hennes kompis dit. Vi pratade och skrattade och hade jättekul. 

Vid elva åkte vi hem. Jag var tvungen att fixa inför kalaset och så. Jag hade en helt underbar kväll! Det var verkligen vad jag behövde!

PS. Jag verkar ha lite problem med att ladda upp bilder just nu, så det blir tyvärr ett inlägg utan bilder. 
Till top