All About Arasen

Hantverkare och döda fjärilar

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag har världens bästa barnmorska! Jag ville ändra tiden inför nästa besök eftersom den inte helt passade mig, men hon hade ont om tider så hon visste först inte om det skulle gå. Men sen klämde hon in mig några dagar senare - på sin fikarast. Hur gulligt är inte det?

För övrigt har det hänt en del idag faktiskt till skillnad från resten av dagarna som just nu är ganska händelselösa. Hantverkare kom hit och grejade med fönstrena. Jag visste att det skulle ske, men jag visste inte exakt vilken dag då dom håller på i hela trappen. Relativt fort gick det i alla fall.

Oscar blev livrädd som vanligt. Han är inte bara rädd för höga ljud, han är av någon anledning jätterädd för hantverkare också. Jag kan tycka att det är lite konstigt eftersom han verkligen älskar människor annars. Men det kanske har med att göra att han associerar hantverkare med höga ljud? Han blev i vilket fall jätterädd och jag hittade honom inte på en timme efter att dom gått.. Jag vet fortfarande inte var han gömde sig.

När jag hämtade Alvin i skolan var han lite ledsen. Inte så att han grät eller så, men det var nog inte långt ifrån. Dom har studerat fjärilar i skolan. De har varit olika grupper och varje grupp har fått varsin fjärilslarv som sedan blivit en puppa och till sist en fjäril. Alvins grupp döpte sin fjäril till Kevin, men nu hade Kevin tydligen dött. Och det tyckte Alvin var både sorgligt och orättvist eftersom ingen annan fjäril dött.. Jag fick förklara att det är sånt som kan hända.

På eftermiddagen låg jag i soffan på balkongen och njöt av vädret. Jag njöt lite för mycket för jag råkade somna där ute. Ganska skönt, men Johan (min egna pitbull) blev inte jätteglad på mig när han fick höra att jag somnat i solen. Resten av dagen har bara flytit på. Vi har gjort sista läxan för läsåret och snart är det dags för mig att lägga mig i sängen och glo på tv. Jag såg att jag hade ett nytt avsnitt av Criminal Minds: Beyond Borders som blivit inspelat, så det ska jag nog se innan jag somnar.

Hoppas ni haft en fin dag

 
Till top