All About Arasen

Så trött

Det som kallas vardagen Permalink0
Det blir bara ett kort inlägg nu för jag är svintrött. Orkar inte ens lägga in en bild. Jag har varit trött hela dagen. Nessa somnade ju sent och jag var tvungen att gå upp tidigt idag och har därför inte kunnat sova nåt på dagen. Fick kanske 4½ timmes sömn inatt och det är alldeles för lite för mig.

Idag kom jag i alla fall iväg dit jag skulle. Gick en snabbis på stan också. Inte för att jag handlade något, men det var skönt ändå.. Gick bara en väldigt kort stund för mer hann jag inte med. Resten av dagen har varit en dimma typ. Alvin har varit hos en kompis. Ness har ätit lite gröt. Alvin har fått laga sin egen mat idag (hamburgare) och jag tog en matlåda ur frysen. 

Nessa har skrikit nästan konstant i två timmar nu på kvällen. Jag tänkte först att hon kanske hade ont i munnen för det verkar som att det kanske är en liten tand på väg ut, men jag märkte ganska snabbt att hon var övertrött.. Inte vill hon somna trots det..Nu har hon somnat i alla fall och hon somnade om direkt när jag la ner henne i vaggan så nu ska jag också sova. God natt ♥
Till top