All About Arasen

PMS och myskväll

Borderline/DBT, Film och Serier Permalink0
Den här dagen har varit så uppochned. Det märks verkligen på mig att jag har PMS nu. Så känsloladdad och jag har bytit humör så många gånger idag. Jag tror att jag har fått värre PMS på grund av p-staven, jag har för mig att hon sa att det kunde hända. Som tur ä har jag ju ändå gått DBT och kan hantera känslorna någorlunda bra. 

Dagen började så sjukt bra! Jag har haft en supermysig natt med min kärlek. Det var så mysigt att han låg och höll om mig jättelänge medan vi pratade om allt och ingenting. Jag hade en ganska jobbig PMS-dag igår också där jag blev irriterad på alla möjliga olika personer som egenrligen inte ens har gjort mig något. Så jag behövde verkligen att han kom över igår. 

Det blev dock lite sent för att vi pratade så länge. Jag är ganska trött idag för det, men det var ändå tur att jag bestämde mig för att kliva upp ur sängen för att gå ut och röka. När jag kom tillbaka sov han. Annars hade vi väl fortsatt prata ännu längre. Alvin gick iväg skapligt tidigt imorse (efter att jag vaknat och så såklart), men jag fick inte sova mer för Nessa.

Allt var jättebra när min kärlek var här. Jag var glad, men lite trött bara. Efter att han gick blev resten av dagen som en dimma. Jag tar åt mig av allt, blir irriterad på minsta lilla grej. Känner mig ledsen, sur, ensam, förbannad, patetisk och irriterad. Jag vet inte ens varför, men så är det väl med PMS. 

Försökte i alla fall avsluta dagen med en myskväll. Köpte lite chips och godis och så och kollade på Doktor Proktors pruttpulver med den bästa killen som finns i hela världen. Han hade lite svårt att förstå alla norska ord, men det gick ganska bra ändå. Vi har ju ändå läst boken innan, så han hängde med ganska bra ändå. Jag har sett att Doktor Proktors tidsbadkar snart kommer börja visas på Viasat, så då tänkte jag att det är bäst att se ettan först. Vi håller ju faktiskt på att läsa Doktor Proktors tidsbadkar just nu.

 


Till top