All About Arasen

Serier, film och skrik

Det som kallas vardagen, Film och Serier Permalink0
Idag har varit en ganska bra dag. Jag har inte alls känt mig speciellt nere eller så. Sjukt skönt eftersom jag humöret har pendlat i ett par dagar. Vi har inte gjort sådär jättemycket idag. Nessas pappa skulle ha kommit, men han blev sjuk och ställde in. Min kärlek var iväg ett tag och jag träffade min kontaktperson en liten stund.

Kvällen har vi spenderat med Paradise Hotel, Alice through the looking glass, Pointless, CSI och en hel del barnskrik. Nessa har precis somnat äntligen (klockan är ca 03.10). Hon somnade första gången runt elva, men sedan vaknade hon till igen och har inte alls velat somna om. Nu hoppas jag verkligen att hon sover resten av natten för jag är supertrött.

Jag verkligen totalt älskade Alice through the looking glass. Jag trodde inte att den skulle vara så bra faktiskt, men den överträffade verkligen mina förväntningar. Det skadar ju inte att en av mina favoritskådisar är med i den (Helena Bonham Carter). Det var nog nästan så både jag och kärleken tyckte att den var bättre än första filmen. Den kändes så magisk på något sätt och jag kände verkligen med karaktärerna. Man fick en helt annan bild av vissa personer och lite mer förklaring om saker. 

 
Till top