All About Arasen

Vardag, feber och Baywatch

Det som kallas vardagen, Film och Serier Permalink0
Jag har verkligen inte haft tid eller ork att sitta här. Jag har inte ens tagit upp datorn sen jag bloggade sist. Bortsett från en kort stund igår på dagen när jag kollade mailen och startade lite musik.

Det har inte hänt så där överdrivet mycket. Jag har städat och pysslat. Min kärlek har jobbat.. Nessa har fått feber.. Samma gamla vanliga typ. Fast jag har varit ovanligt effektiv för att hon har varit hemma..  Jag har lite småfix i köket, balkongen, dammsugning och torka golv kvar.. Inte mycket alls egentligen. Jag fick lite hjälp av Nessa innan hon somnade. Tror nog dock att hon missförstått det här med vad städning går ut på. Så fort jag la en sak på sin plats hämtade hon den och kastade den på golvet. Men det gick ju bra ändå..
 
Igår provade jag på att göra en adventskalender. Av papper bara.. Det var inte lika lätt som jag tänkt mig. I teorin är det jättesmart, men i praktiken märkte jag att det inte var speciellt lätt att få till luckorna bra osv. Limmet ville inte fästa helt heller.. Jag tror inte jag kommer göra en till om jag ska vara ärlig. Jag vet att vi fick chansen att göra en sån när jag gick i skolan någon gång, men jag gjorde aldrig det då. Så jag provade nu istället. Men jag blev som sagt inte helt nöjd. Hoppas mamma uppskattar den i alla fall. Det är hon som ska få den.
 
Samtidigt som jag pysslade kollade jag på film. Jag upptäckte att jag hade 7 filmer att hyra gratis, men det får ut om fem dagar. Så jag hyrde Baywatch.. Den var faktiskt hyfsat okej. Lite vad jag trodde att den skulle vara.. Ett plus för att Zac Efron bjöd så mycket på sig själv. Ett minus för att originalskådisar (från serien) var med på ett par ställen. Kändes helt onödigt. Men jag tycker helt klart att den gick att titta på. 

När Baywatch var slut så hyrde jag Roxette Diaries. Jag var inte helt färdig med pysslet och ville kolla på nåt under tiden, men kände samtidigt inte att jag hade tiden att kolla på en hel till film. Och den "filmen" skulle jag inte rekommendera någon faktiskt. Jag vet inte ens vad jag ska kalla den för. På tivon låg den under avdelning musik. Allt kändes väldigt hemmafilm. Det kan nog bero på att allt är filmat av dom som var där med en sån där videokamera som fanns på 80-talet. Man fick följa dom i början av karriären typ. Den var så tråkig att jag inte ens minns vad som hände. Jag nynnade med i någon låt någon gång, men det var inte heller så mycket musik som jag väntat mig.. 
 
 
Till top