All About Arasen

Vabuari är inte över än

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag trodde att vi hade klarat oss från att bli sjuka under det berömda Vabuari. Men Nessa vaknade inatt med feber. Och februari är ju inte över än, så vi fick ta del av Vabuari ändå.. Man ska aldrig någonsin ta ut en seger i förskott..
 
Dagen har varit ganska lugn. Vilket inte är konstigt med tanke på Nessas feber. Stackarn har varit så hängig idag. Hon har orkat leka i kortare stunder och hon har druckit mycket, så jag behöver inte vara orolig i alla fall.. Även om febern har varit lite högre än jag önskat.. 
 
Vi fick lite besök av barnens gudmor. Jag passade på att springa och handla haha.. Jag hade lite panik för blöjorna tog slut mitt i allt. Jag hade egentligen tänkt att handla när Nessa var på dagis, men hon kunde ju inte gå dit och jag ville inte klä på henne massa tjocka ytterkläder och gå ut när hon var så hängig. 
 
Nu är det dags för mig att sova. Försöka i alla fall.. Jag vet aldrig hur mina nätter blir nu för tiden. Imorgon ska vi inte göra något i alla fall.. Nessa måste ju vara hemma, så mina möten och sånt är avbokade.
 
En febrig Nessa och en febrig docka tittar på tv..
Till top