All About Arasen

Lördag

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag står Marcus på loppisen åt mig. Jag fick order om att gå ner på stan för att hämta ut min medicin. Jag tänkte försöka ta en snabb tur och se om jag hittar nåt annat kul på stan när jag ändå är där. Eftersom jag inte har sovit jättebra inatt och har lite ont i magen så tog jag det säkra före det osäkra och frågade om Johan kunde följa med mig. Jag har ingen större lust att dra ner på stan själv när jag mår såhär. 

 
god morgon

Isolering

Tankar och sånt Permalink0
Som ni kanske har märkt har jag varit frånvarande de senaste dagarna. Något som egentligen inte skulle hända med den här bloggen, men jag kände att jag behövde isolera mina känslor lite från omvärlden. Jag kan inte förklara var jag känner eller hur jag mår för varje gång jag försöker så ser folk ut som frågetecken. Jag orkar inte försöka förklara något som jag inte ens själv förstår. 

Jag vet att det bästa antagligen inte är att isolera sig från omvärlden. Jag vet också att det antagligen gör mer skada än nytta, men det får vara så. Ju färre personer jag har omkring mig desto färre personer råkar ut för mina humörsvägningar. Samtidigt så vet jag att ju färre personer jag har omkring mig desto mer frustrerad blir jag. Det blir som en ond cirkel. 

 

Vi lagar tacopaj

Videoblogg Permalink0

 

Ingredienser:
Deg:
100g Margarin
2 ½ dl Kesella
4dl mjöl
4 msk vatten

Innehåll:
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda

Topping:
2½ dl creme fraiche
3 msk tacokrydda

Tillagning:
Blanda alla ingredienser till pajdegen och låt den stå i kylen i en timme.

Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 225 grader i ca 15 minuter.
Bryn färsen och tillsätt tacokryddan.
Fyll pajskalet med färs.
Blanda creme Fraiche och tacokrydda.
Bred ut blandningen över färsen.
Grädda i ungen i ca 10 minuter.

Färdigt!

 

Till top