All About Arasen

Bättre sent...

Film och Serier Permalink0
God morgon. Jag insåg precis att jag tog lite bilder från när jag och johan var på bio som jag inte har lagt upp. Så här är en liten bilbomb på det (från när vi såg The walk)

filmkväll

Film och Serier Permalink2
Jag ligger i soffan och kollar på beck - invasionen. Jag tänkte att det blir ett bra avslut på den här dagen. Den har varit både bra och lite jobbig. Jobbig för att exet ska jävlas, men annars bra. 

Tina och johan kom hit för att muntra upp mig lite, och senare bjöd johan mig på mat och till det kollade vi på favoriten av star wars filmerna. Jag var nöjd och johan var inte alls lika nöjd, men han tyckte ändå att det var lite spännande i slutet haha. 

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova för imorgon är det loppis. Då kan jag störa mig på småsaker istället haha.. 

en gåva?

Tankar och sånt Permalink0
Ett litet tips. Ta aldrig emot något av någon utan att ha det skriftligt att det är en gåva. I alla fall inte dyrare grejer. Jag har precis blivit av med min dator för det. Alvin som precis har börjat använda den en hel del för att lära dig. 

Min psykopat till ex kräver mig förutom datorn på 9000. Pengar som han inte kommer att få tillbaka. Jag vet att rätten är på min sida. Sen har han och hans mamma mage att komma och säga att han betalade Alvins garderob fast vi hade gemensam ekonomi. Varken garderoben eller pengar för den kommer han att få.

Så ha alltid skriftligt på att det är en gåva. Folk kan verka snälla, men sen kan det vända på mindre än en sekund. 
Hej då älskling 
Till top