All About Arasen

Jag kom iväg!

Det som kallas vardagen, Shopaholic Permalink0
Idag skulle jag träffa min kurator. Jag har nojat i över en vecka utifall jag verkligen kommer komma iväg eller inte. Jag känner mig själv. Jag vet att jag sättar käppar i hjulet för mig själv så jag inte kommer iväg. Därför blev jag jätteglad när jag vaknade och kände mig sjukt pepp på att gå. 
 
Jag upptäckte dock att jag försovit mig. Insåg ganska snabbt att om jag skulle gå så skulle jag bli försenad. Vet jag att jag blir försenad så går jag inte. Och  jag kände verkligen att jag var tvungen att gå idag. Så jag ringde pappas fru och bad om skjuts. Hon var en ängel och ställde upp.. Jag blev så tacksam! Jag kom i tid dessutom! 
 
Min kurator var underbar idag. Hon ställer som vanligt helt rätt frågor. Det kändes mycket bättre när jag gick därifrån. Jag gick och köpte lite frukost på Amarant och sen gick jag ner på stan. Jag gick in i en butik som farmor tipsade mig om igår. Dom hade halva reapriset på allt i butiken (dom har typ gardiner och tyg osv). Jag har varit på jakt efter nya gardiner, så jag gick in och passade på nu när det var "billigt". 
 
Efter min lilla minishopping tog jag en promenad till min syster. Det är första gången jag är hemma hos henne. Vi pratade och umgicks lite och kollade på ett repotage från Uppdrag granskning. Väldigt intressant faktiskt. När hon skulle tvätta tyckte jag att det var dags att gå hem. Det känns som att jag inte har gjort annat än gått idag. 
 
Jag åt lite rester från gårdagen när min kärlek gick till jobbet. Jag har kollat på två filmer och ett avsnitt från en serie som kom ut idag. Nu kollar jag på ett inspelat avsnitt av så ska det låta. Med Schlagertema (ÄLSKA!)! Jag har typ inte gjort något vettigt alls sen jag kom hem, men det har varit såååå skönt! Imorgon blir det full rulle igen, så det gäller att passa på när man kan.
 
Äntligen har jag gardiner som matchar duken. Inte perfekt färgmatchning, men jag tycker det funkar ändå..

Sjungande mun och drickbart godis

Det som kallas vardagen Permalink0
idag har vi haft datenight. Vi har ätit sinnesjukt god mat, kollat på film, kramats och tagit varsin drink. Väldigt lyckad kväll om man bortser från att min kärleks dator nyss tackade för sig och sa hej då. 
 
Nu vankas det säng, men först bjider jag på två bilder från kvällen. Den första är på maten. Det serverades rullader gjorda på fläskkotletter med hasselbackspotatis, sås och sallad. Så YUM! Alltså ni anar inte! Dog lite inombords för att det var så gott.. Smaklökarna sjöng nästan halelulja! Bild nummer två är på drinken jag drack. En Fizzypop. Otroligt god. Smakar precis som godiest. Dock väldigt söt. Nästa gång tar jag nog lite mindre syrup. Det blev nästan svårt att dricka på slutet eftersom det blev för sött..
 
 

Så det kan gå

Det som kallas vardagen, IBS Permalink0
Trodde verkligen att jag hade bloggat igår.. Jag inbillade mig visst.. Det var ändå ingen givande dag. Jag hade migrän och var på dåligt humör. Inte världens roligaste kombo. Känner mig inte helt bra idag heller, men jag ville ändå titta in och skriva lite. 
 
Det kommer att bli en tidig kväll ikväll känner jag. Jag har känt mig allmänt off hela dagen och försökt sova middag flera gånger, men det har av olika anledningar inte gått.. Min kärlek var dock jättegullig när han var hemma och försökte muntra upp mig lite innan han skulle jobba.. Imorgon är han ledig. Och jag har bestämt dejtnight. Jag vet inte riktigt om han vet om det. Han vet att jag vill ha amazing mat. Sen har jag inte sagt så mycket mer. Jag tänker tända ljus och rubbet liksom. Vi måste börja ta mer vara på kvällarna han är hemma känner jag. 
 
Hur som helst. Jag tänkte pallra mig till sängen och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Det är troligtvis bara en kombination av stress och IBS.. Min IBS har ju en förmåga att visa sig på andra sätt än bara ont i magen.. Och ont i magen är något jag haft i ett par dagar.. Så jag skulle inte alls vara förvånad om den och stressen var/är bovarna i dramat. 
 
 
Till top