All About Arasen

Lillasyster

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag kunde somna som tur var. Fast jag känner mig ungefär noll procent utvilad. Men det får gå ändå. Min lillasyster kommer hit idag. Vi ska kolla på film och prata massor. Hon var lite extra intresserad av att se min mage som har växt och bilderna från ultraljudet haha...

På tal om min lilla flicka i magen så var hon väldigt aktiv igår kväll.. Hon rörde sig massor och jag är lite osäker, men jag tror att det kan ha känts utifrån. Jag är så lycklig över min lilla flicka..

 

hjärna på högvarv

Tankar och sånt Permalink0
Idag har det hänt massa saker som har fått min hjärna på högvarv. Eller egentligen har det inte hänt idag. Jag har bara fått veta det idag. Jag vet inte vad jag ska tycke eller tänka. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med informationen som jag har fått.. 

Jag är trött, men hjärnan är som sagt på högvarv. Jag har ingen aning om jag kan somna nu eller inte. Jag får nog försöka, men funkar det inte så funkar det inte. Jag är ju trots allt barnledig imorgon så jag har ju sovmorgon ifall jag inte somnar än på ett tag... 

 

Slappdag

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har tagit det lugnt och njutit av min lediga dag. På kvällen träffade jag mamma en sväng och resten av tiden har jag kollat på förhäxad och målat mandalas. 

Imorgon ska jag försöka städa lite. Jag skulle ha gjort det idag egentligen, men jag bestämde mig för att inte göra något alls. Bara för att jag kan haha.. Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Jag känner mig inte jättetrött, men det är nog bra om jag har rutiner även när Alvin är hos Johan. Inte för att lägga sig halv tre ska bli en rutin.. Men ändå..

 


Till top