All About Arasen

En bergochdalbana i mars

Tankar och sånt Permalink0
Mars månad har inte varit en bra månad för mig. Det har säkert märkts på bloggen eftersom jag hoppat över dagar ibland. Jag har inte haft ork eller lust. Det har hänt så mycket negativt hela tiden och jag har inte hunnit bearbeta nånting innan nästa grej har kommit. Det känns som att jag inte fått en chans att andas. 
 
En av alla orosmoment verkar ha ordnat upp sig i alla fall. Det känns otroligt skönt! En riktigt stor sten har släppt från mitt bröst när den saken fixades. Nu är det bara allt annat jag behöver ordna upp. Men det ska gå. På något sätt.. 
 
Jag har fått order om att försöka släppa allt i helgen och inte tänka på allt det negativa som hänt. Så jag ska försöka göra det. Förhoppningsvis får jag massor av bra energi i helgen och får mer ork till att börja ta itu med allt nästa vecka. Jag vet att jag har bra personer runt omkring mig som stöttar och finns där. Och just nu behövs det verkligen! Jag är så tacksam för att jag har dessa underbara människor i mitt liv. 

Det är ju dumt att ha det för bra

Det som kallas vardagen Permalink0
Igår hade jag en sjukt dålig dag. Den här dagen började bra, men sen gick den snabbt utför. Jag började känna mig på ganska okej humör på kvällen igen.. men nessa vaknade och skrek i panik runt tio. Jag gissar på att det var en mardröm. Hon blev lugn ganska snabbt av lite tröst och pippi..  somnade gjorde hon inte förrän alldeles nyligen. Jag är sjukt trött och ska gå råka vägen till sängen..hade velat gå och lägga mig för längesen. Jag är bara glad över att hon somnade nu och inte var vaken hela natten.

världens bästa mamma

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har Alvin haft kalas. Han bjöd fyra vänner, men bara två kunde komma. Filmkväll stod på schemat. Jag fixade tårta, massor med snacks, läsk och Star Wars. Det hela blev mycket lyckat om man frågar huvudpersonen.
 
Dom tittade på filmen och pratade samtidigt. Dom lekte med lasersvärden som jag gjort av ballonger. Dom åt av det goda jag ställt fram. Dom gick ut ett tag. Dom hade ballongkrig. Dom skrattade så mycket. Det var så underbart att se. De var bara tre killar, men det lät som om de var minst femton. 
 
För min del var det ganska skönt med kalaset. Det var så skönt att det inte alls var många barn. Det blev liksom inte utmattande som det har blivit tidigare. Alvin kändes inte lika osäker som han gjort tidigare heller. Det var nog bra för honom också att dom inte blev så många. 
 
Alvin var så uppspelt att han nästan inte ville gå och lägga sig. Tillslut la han sig ändå och jag gick och la mig i ett skönt bad. När Alvin somnat så tittade jag och min kärlek på en film som hette Raven. Superbra film. Den var riktigt bra. Jag ville knappt blinka haha.. Nu är jag dock helt slut efter den här dagen. Det tar på krafterna att vara världens bästa mamma.. Jag ska lägga mig i sängen och somna framför tvn.
 
Alvin klädde mig i serpentiner för att jag skulle bli lite mer festlig..
 
Till top