All About Arasen

Jag har tagit ett beslut

Bloggrelaterat Permalink0

Jag behöver en paus..  just nu känns bloggandet som ett måste.. jag känner mig tvingad att uppdatera och får dåligt samvete när jag missat..  jag har försökt få upp blogglusten igen ett bra tag utan att försöka med en paus. Det har inte funkat. Därför har jag nu bestämt mig för att ta en paus från bloggen ett litet tag.. 


Jag vet inte om det blir en vecka eller en månad.. vi får se helt enkelt.. jag kanske tillochmed bloggar lite då och då om det händer nåt som jag vill skriva om.. men just nu känner jag att detta behövs.

Kram ❤

Pizza

Det som kallas vardagen Permalink0

Idag har det inte hänt nånting alls typ.. förutom att prata massor i telefon har jag kollat på ink master.. Alvin har gått hem till Johan, min kärlek jobbar och jag och nessa har ätit pizza till middag. Jag var totalt oinspirerad när det gällde matlagningen idag.. förutom det har det verkligen inte hänt nåt idag 

Det där med sömn

Tankar och sånt Permalink0
Jag har börjat blivit sjukt trött om kvällarna nu.. Det har kommit väldigt plötsligt och jag har inte gjort något annorlunda än vanligt.. Kroppen kanske börjar ta ut sin irritation på mitt behov av egentid och nedvarvning på kvällarna.. Eller så är det bara en sån period just nu.

Jag är inte den enda som har problem med sömn just nu.. Alvin har också det, fast tvärtom emot vad jag har.. Han springer upp typ 711 gånger varje kväll för att han inte vill lägga sig.. Hans sovtider är en enda röra just nu. Jag har ingen aning om hur det kommer gå när skolan börjar igen.. Jag gissar på att kvällarna kommer att bli hemska.. Eftersom barnen har rummen vägg i vägg så störs han väldigt mycket om hon ligger och låter i sängen innan hon somnar. Somnar han innan henne är det dock inga problem.. Då vaknar han inte.. Börjar dock oroa mig lite för att han inte kommer somna i tid på kvällarna.. Men det är ett senare problem.. Nu ska jag skutta iväg till min säng och somna framför tvn.. God natt..
Till top