All About Arasen

PMS och myskväll

Borderline/DBT, Film och Serier Permalink0
Den här dagen har varit så uppochned. Det märks verkligen på mig att jag har PMS nu. Så känsloladdad och jag har bytit humör så många gånger idag. Jag tror att jag har fått värre PMS på grund av p-staven, jag har för mig att hon sa att det kunde hända. Som tur ä har jag ju ändå gått DBT och kan hantera känslorna någorlunda bra. 

Dagen började så sjukt bra! Jag har haft en supermysig natt med min kärlek. Det var så mysigt att han låg och höll om mig jättelänge medan vi pratade om allt och ingenting. Jag hade en ganska jobbig PMS-dag igår också där jag blev irriterad på alla möjliga olika personer som egenrligen inte ens har gjort mig något. Så jag behövde verkligen att han kom över igår. 

Det blev dock lite sent för att vi pratade så länge. Jag är ganska trött idag för det, men det var ändå tur att jag bestämde mig för att kliva upp ur sängen för att gå ut och röka. När jag kom tillbaka sov han. Annars hade vi väl fortsatt prata ännu längre. Alvin gick iväg skapligt tidigt imorse (efter att jag vaknat och så såklart), men jag fick inte sova mer för Nessa.

Allt var jättebra när min kärlek var här. Jag var glad, men lite trött bara. Efter att han gick blev resten av dagen som en dimma. Jag tar åt mig av allt, blir irriterad på minsta lilla grej. Känner mig ledsen, sur, ensam, förbannad, patetisk och irriterad. Jag vet inte ens varför, men så är det väl med PMS. 

Försökte i alla fall avsluta dagen med en myskväll. Köpte lite chips och godis och så och kollade på Doktor Proktors pruttpulver med den bästa killen som finns i hela världen. Han hade lite svårt att förstå alla norska ord, men det gick ganska bra ändå. Vi har ju ändå läst boken innan, så han hängde med ganska bra ändå. Jag har sett att Doktor Proktors tidsbadkar snart kommer börja visas på Viasat, så då tänkte jag att det är bäst att se ettan först. Vi håller ju faktiskt på att läsa Doktor Proktors tidsbadkar just nu.

 


Vem är räddast egentligen?

Det som kallas vardagen Permalink0
Mina planer ändrades radikalt igår kväll.. Jag och min kärlek har ju bestämt att inte träffas när jag har Alvin, men han ringde mig igår kväll när han var på väg hem och då glömde jag helt plötsligt bort varför vi bestämt det, så jag övertalade honom att komma hit. Vi låg och pratade om allt och inget hur länge som helst. Det kan vara det bästa och mysigaste som finns när man har en pojkvän.

Det blev väldigt underhållande imorse. Jag vet inte vem som är mest rädd för vem. Alvin var superblyg och vågade knappt säga hej. Kärleken är inte helt van med barn heller. Jag däremot tyckte det hela var jättekul att se. Alvin drog till en kompis sen, kärleken somnade om och jag gick upp med Nessa..

Ikväll ska Nessa hem till morfar och gudmor och då tänker jag passa på att ha egentid med min prins. Kolla på fim, äta massa gott och bara mysa. Det är ju ändå lov nu så han behöver inte lägga sig jättetidigt. Vet inte vad vi ska se för film än, med det återstår att se.

 

Jestro, besök och myspys

Det som kallas vardagen, Film och Serier Permalink0
Äntligen har prinsessan somnat! Det blev att jag satt uppe HELA natten och sydde och hade mig. Jag blev klar halv sex imorse och eftersom klockan skulle ringa sex så vågade jag inte lägga mig. Jag ville inte försova mig eftersom Alvin skulle sminkas och grejer också. Han gick till skolan någonstans runt halv åtta och då gick jag och la mig. 

Jag sov i cirka tre timmar innan Nessa väckte mig. Jag matade henne och bytte blöja, sedan gick jag och plockade lite innan det var dags att gå till utvecklingssamtalet. Allt gick jättebra för Alvin i skolan (i alla fall med inlärningen). Han var tydligen väldigt duktig på både matematik och svenska. Hans resurs har verkligen hjälpt och det är så skönt att se. 

När vi kom hem stod Emil och hans mamma och väntade på oss. Besöket gick mycket bättre än jag hoppats på. Hon var väldigt trevlig och hon verkade jätteglad över att få träffa Nessa. Tyvärr kunde dom inte stanna så jättelänge, men det kommer ju fler tillfällen. Alvin gick över till sin kompis så jag passade på att äta och titta på film i min ensamhet medan Nessa sov middag. Väldigt skönt att få äta utan att känna sig stressad.

På kvällen tände jag massa ljus och ställde fram lite chips och dipp. Sen ropade jag på Alvin och startade LasseMajas detektivbyrå: Stella Nostra. Han hade inte sett den tidigare så han blev jätteglad. Han tyckte att den var ganska bra och vi hade det supermysigt. Efter att han har lagt sig har jag kollat på film (star wars gick på tv idag) och bara väntat på att Nessa ska somna. Och nu har hon äntligen gjort det. Jag är skittrött efter mina tre timmars sömn så nu ska jag lägga mig på direkten. God natt ♥

Dräkten jag gjorde. Mycket medvetet slarv då det var min egna tolkning av Jestro. Alvin gillade dräkten massor förutom att han tyckte att grejerna på huvudgrejen blev för stora, vilket jag höll med om när jag såg den på. Tyvärr lossnade en av sömmarna på benet i skolan, men han hade med sig en vanlig köpt dräkt som han redan hade hemma utifall det skulle hemma så det gjorde inget. Och ja, jag vet att jag stavade fel på snapchat när jag skulle skriva Nexo Knights.. Det gick lite fort och jag såg det efteråt.
Till top