All About Arasen

En vaken prinsessa

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag skulle jag ha träffat min kontaktperson. Hon kände sig dock lite krasslig så det blev inställt. Det gjorde egentligen inte så jättemycket. Jag och Mattias passade på att städa lite här hemma istället. Vi är ett sjukt bra team. Allt flöt på hur bra som helst! 

Nessa fick besök på kvällen av sin pappa och farmor. Eftersom det var så sent kunde dom inte stanna så länge tyvärr, men det var trevligt att dom kom i alla fall. Nessa var dock väldigt trött så hon var inte jätteglad hela tiden, men några leenden fick dom i alla fall.. 

För mig blir det nog en ganska lång natt.. Nessa somnade strax innan tolv, men när jag skulle lägga ner henne i sängen så vaknade hon och blev piggare än någonsin. Hon verkar inte ha några planer på att somna om än heller. Jag hoppas det inte blir allt för sent bara för jag har möte som jag ska iväg på imorgon.

Födelsedagsfirande och blöt säng

Det som kallas vardagen Permalink0
Igår var jag på födelsedagsfirande hos pappas fru. Det var mycket trevligt och jag valde att inte ha några barn med mig dels för att inte ha någon speciell tid att passa och dels för att jag kände att jag faktiskt ville inta lite alkohol. Jag gör ju inte det så ofta och jag vill gärna inte ha mina barn i närheten när jag dricker. 

Jag hade så roligt! Jag blev faktiskt nästan förvånad över hur roligt jag hade. Det är ju ingen hemlighet att jag och min familj inte alltid har kommit överrens, men det här var otroligt trevligt och roligt. Jag skrattade nog allra mest åt farmor faktiskt. Hon blir så söt när hon dricker vin. Hon fick nästan för sig att följa med mig till O'learys när jag skulle möta upp min kärlek där, men hon fick inte för mig så hon åkte hem istället. 

Natten med min kärlek var väldigt händelserik skulle man kunna säga. Först somnade han direkt när vi kom hem. Han hann i princip bara få av sig skorna och sen la han sig i sängen med kläder och allt och somnade. Mitt i natten så väcker han mig för att han hade spillt vatten i sängen. Han hade spillt ganska mycket vatten så vi fick dela på "min" sida av sängen som består av en 80-säng. Det blev ganska trångt så det var inte jättelätt att sova. Ganska mysigt ändå. Nu har tyvärr sängen torkat så det blir inte lika tätt inatt.. 

Idag kom Alvin förbi. Han skulle bara komma ner en liten stund för han saknade Nessa, men hon var inte här när han kom ner. Det slutade med att han var här nästan hela dagen. Det är ju roligt att han trivs så bra här i alla fall. Och han blev helt överlycklig när Nessa kom hem. Han ville knappt släppa henne ur sikte.. Annars har vi inte gjort så mycket idag. Vi har mest tagit det lugnt. 

Bild som jag ärligt snott från mammas kompis på facebook idag. Bilden är från tidigare idag när dom träffades tidigare idag.

Städa varje fredag

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har jag varit sjukt duktig! Jag har städat ikapp nästan allt som jag inte orkat/hunnit städa i veckan.  Jag har lite kvar för jag orkade inte göra allt idag, dessutom var Nessa hemma så jag var tvungen att springa mellan en del också. Det blir redan en del spring trots att hon inte kan krypa eller gå än. Hon sitter i läragåstolen och åker framåt och bakåt. Tar tag i allt hon kan få tag i. Hon öppnar skåp och försöker nå saker på bord osv. 

Det gick ändå hyfsat bra med städningen. Passade på att göra en storstädning på toaletten. Jag passade på när Nessa sov middag. Jag dammsög och torkade golven tidigare i veckan så nu gjorde jag allt annat. Inklusive skrubba badkaret. Det var bara spegeln jag inte tog. Och det var mest för att jag inte har grejer hemma till det. 

Jag känner mig i alla fall väldigt stolt över mig själv idag. Dessutom har Nessa somnat nu (förhoppningsvis för natten) och min kärlek är här. Äntligen! Så underbart! 

Nystädat golv (fortfarande blött på bilden, det är därför det är så fläckigt) (ja, bilden är från tidigare i veckan)
Till top