All About Arasen

Jag har saknat att stå på loppis

Det som kallas vardagen Permalink0
Åh vad roligt det var att stå på loppis idag! Ännu roligare att göra det med mamma och ytterligare ännu roligare att det faktiskt gick riktigt bra! Jag trodde inte jag skulle sälja så jättemycket, men jag blev av med massor. Resterande som blev kvar ska lämnas till pingstkyrkan. Det var bara ett fåtal saker som jag tog med mig hem som jag kände att jag inte ville ge bort.

Jag är verkligen sjukt nöjd med loppisen idag. Det kunde ha varit lite mer folk, men som tur var gick det ju bra ändå. Jag fick ihop nästan 1000 kr utöver bordshyran. Jag handlade inte speciellt mycket heller. Två presenter till två personer, en magnet till mig, en liten minitavla, ett spel till Alvin och ett litet keyboard (kallas det för det?) med djurläten åt Nessa, Allt som allt 85 kr. Mycket nöjd faktiskt! 

Mamma hade med sig ett block. Där i hittade jag denna.. Min lillebror som gjort. Jag rev ur sidan och tod med den hem! 

Det blir bäst om jag får göra det själv, på mitt vis!

Det som kallas vardagen Permalink0
Imorgon ska ju jag och mamma stå på loppis. Det ska bli riktigt roligt, men jag lär vara ganska död efteråt misstänker jag. Idag var vi där för att ställa upp alla grejer på bordet. Mamma sa att hon inte hade så mycket, så jag tog med en hel del. Allt fick inte riktigt plats, men jag har resten i en kasse under bordet så man kan ställa upp ifall något blir köpt. 

När det gällde att ställa upp allt gick det inte alls bra. Klädställningen som jag hade fått låna var väldigt ranglig och det kändes som om den skulle rasa ihop (jag tror inte att personen jag lånade den av visste om det). Så mamma fick åka och låna en annan av sin kompis istället. Det var också så sjukt mycket grejer att jag inte visste hur vi skulle ställa upp allt. När mamma åkte iväg och hämtade klädställningen så började jag möblera om på bordet och ställa upp grejer så att det skulle se bra ut. 

Mamma kom tillbaka när jag var lite halvfärdig. Hon hade med sig mat, så jag tog en liten lunchpaus. Efteråt kändes det mest som om hon var ivägen. Så jag schasade iväg henne så jag kunde få fixa ifred. Hon behövde ändå åka till Ica Maxi och handla, så det gjorde inget. När hon kom tillbaka var jag redan klar. Allt som allt var i där i ungefär 3½ timme. Helt sjukt egentligen. 

Jag hade sjukt ont i fötterna när jag kom hem. Jättetrött var jag också. Jag satte mig i soffan en liten stund. Sen blev jag uttråkad och gick och handlade. När jag kom hem somnade jag en stund på soffan och resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför tvn. Ska försöka få till en tidig kväll ikväll. Imorgon blir det ingen sovmorgon alls. Jag ska gå upp redan vid sju och Nessa brukar vakna runt åtta. Så jag kommer gå upp tidigare än jag brukar.

Jag och min fina mamma.. Way back när jag var blondin

En kaktusmördare!

Musik och annat kul, Tankar och sånt Permalink1
Nu på kvällen satt jag och pratade med min fina vän Angela. Vi kom in på ämnet om hur svårt det ska vara att döda kaktusar. Hon har lyckats en gång, men jag har aldrig provat. Så jag fick den briljanta idén om att vi skulle skaffa varsin och se vem som lyckades bäst.. 

Konversationen slutade i tårar från min sida. När jag läste vad hon skrev så skrattade jag först rätt ut och jag kunde bara inte sluta. Till sist rann tårarna för att jag skrattade så mycket. Min kärlek undrade lite vad som var så roligt haha.. 

Nu fick jag ju massa konstiga funderingar i huvudet. Typ som hur styckmördar man en kaktus? Utan att göra illa sig. Är det svårt eller lätt? Vilket redskap använder man bäst? Nu måste jag ju givetvis skaffa två kaktusar. Den ena för att se hur länge den lyckas klara sig i mina händer och den andra för att faktiskt försöka styckmörda. RIP i förväg stackars lilla kaktus.

 
Till top