All About Arasen

Hej då

Det som kallas vardagen Permalink0
Har bestämt mig för att sluta blogga. Bara sådär.. Helt utan förklaring..

Vilken kväll

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har vi firat sveriges nationaldag genom att äta god mat. Annars har det varit som vilken dag som helst...Det är kvällen som har varit lite jobbig bara.. Alvin lyckades kämpa igenom sin nattmedecin tills den slutade verka och var vaken till nästan halv tolv... Och Nessa kräktes. Hon verkade må bättre ett tag, men sen har hon gnytt och gråtit om varannat. Hon försöker somna, men det verkar som att hon inte får någon ro...
 
Jag tror inte att Nessa är magsjuk. Däremot kommer hon ju få vara hemma från dagis imorgon i alla fall.. Och jag får avboka ett möte jag verkligen såg fram emot. Men vad ska man göra? Är man ensamstående så finns det ingen annan som kan vara hemma och hjälpa till. Mötet går ju som tur är att boka om. Det viktigaste just nu är att hon somnar snart. Hon behöver sova (och jag med för jag är svintrött idag)- 

Arg som ett bi

Tankar och sånt Permalink0
Mitt liv är lite kaos för tillfället. Ganska mycket kaos om jag ska vara ärlig. Har inte riktigt sorterat mina tankar om allt än. Det har hänt väldigt mycket idag. Orkar inte riktigt skriva egentligen, men jag blir så irriterad på mig själv när jag missar att skriva.. 
 
Idag har jag varit på möte..Det mötet gick mindre bra. Och sen var ribban för dagen satt.. Jag har gått och svurit och varit så förbannad att jag nästan varit rädd för mig själv. Men det vill jag inte prata om nu.. På kvällen gjorde mamma mig glad när hon bad mig göra ett kort åt henne. Lite distraktion från det dåliga mötet. Det slutade med att jag gjorde fem kort. Blev både nöjd och missnöjd.
 
Nu är jag trött. Det tar tydligen på krafterna att vara arg en hel dag. Tur som är så har jag haft en bra vän att skriva lite med, en underbar kusin som har lyssnat på mig när jag varit förbannad och en mamma som låtit mig spy ur mig massa skit. Dags att sova kanske.. Det är ju en ny dag imorgon. En röd och ledig dag. Spännande att se hur den dagen kommer att bli..
Till top