All About Arasen

Valborg 2016

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag bestämde mig för att bara följa med på barnloppisen och inte den andra. Jag tror inte jag hade orkat det. Jag fyndade ändå lite grann.. Jag köpte en skötbädd och lite smågrejer. Allt som allt gjorde jag av med 30 kr och jag är supernöjd med mina köp. Mamma däremot handlade lite mer. Jag tycker det är så kul att se hur alla engegerar sig och längtar efter min bebis. Nu har jag nästan allt som jag behöver inför hennes ankomst. Det är bara några få grejer kvar, men det hinner jag skaffa sen. Det är ingen jättebrådska med det som är kvar. 

Det blir ju ingen brasa för oss ikväll, men det gör mig absolut ingenting. Jag är inte sådär jätteroad av det i alla fall. Oftast tycker jag att brasorna är små och ganska tråkiga. Jag tror att vi får mycket roligare hos pappa ändå. Vi håller på och göra oss klara för fullt. Vi ska vara där vid fem. Jag är egentligen lite trött för jag har inte sovit middag idag, men jag tror det funkar ändå. Förhoppningsvis piggnar jag till lite snart.

Alvin får håret fixat

Glatt humör

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag ställde klockan på nio imorse, men jag somnade visst om för jag vaknade nyss. Så skönt! Fick dock lite panik för jag visste inte riktigt när vi skulle åka idag, men jag har i alla fall tid på mig att äta frukost och klä på mig utan att stressa. 

Igår innan jag la mig för att sova kände jag mig oerhört pigg och full av liv. Jag kan väl inte riktigt säga att jag känner mig så nu, men det kan ju också bero på att jag inte är helt vaken än. Däremot så känner jag mig väldigt glad och positiv idag. Oerhört skönt eftersom humöret har sviktat heöa veckan. Jag ser verkligen fram emot idag.

Den här killen ska också följa med på loppis idag, han vet bara inte om det än..

Planer inför morgondagen

Det som kallas vardagen Permalink0
Jag såg fram emot en lugn dag med sovmorgon imorgon. Sen ringde mamma och påminde mig om att det är en barnloppis imorgon som jag vill gå på. Så hon skulle komma och hämta mig och sen skulle vi åka på den. Eventuellt skulle vi åka på en till loppis och kolla också. 

På eftermiddagen ska vi hem till pappa för han fyllde för ett tag sen, men han har varit utomlands i tre veckor så vi har inte kunnat fira honom än. Ser faktiskt riktigt fram emot att få träffa dom för nu känns det att det var ett tag sen. Alvin är också helt överlycklig över att vi ska dit.

Nu ska jag varva ner med lite youtube innan jag ska sova. Längtar redan tills imorgon för alla roliga saker vi ska göra.

 
Till top