All About Arasen

Welcome to the jungle

Shopaholic Permalink0
Jag är på jakt efter en ny soffa. Soffan som jag har just nu är Marcus och han hämtar nog den snart. Det stora problemet är bara att jag inte vet vad för slags soffa jag vill ha. Det finns ju så många att välja mellan. Det finns verkligen en djungel med soffor därute. 

Någon som har tips på vart man hittar en snygg, bekväm soffa som inte kostar allt för mycket? Jag är rätt kräsen i hur en soffa ska se ut och jag vill absolut ha en soffa i tyg.

 

To be or not to be, that is the question

Teater Permalink1
Idag har Robin varit här. Vi har läst lite repliker. Jag ska eventuellt vara med i en pjäs i sommar. Jag fick veta det igår och alla andra har redan repat sen i vintras typ. Som tur är så är det en roll som jag verkligen gillar och det är inte överdrivet många repliker.

Jag har lite blandade känslor inför teatern just nu. Just nu tycker jag att jag har lite för mycket runt omkring för att orka fokusera på att spela, men å andra sidan så älskar jag verkligen att stå på scenen. Jag älskar verkligen teater och det får mig att må bra. Vi får se hur det blir helt enkelt, om jag ska vara med eller inte..

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är så trött så ögonen går i kors. 

Lovis - Min första roll.

A clean house is a sign of a wasted life...

Det som kallas vardagen Permalink0
God morgon... Eller ja.. Tekniskt sett är det ju inte morgon. Och jag vaknade sju imorse så jag är inte direkt nyvaken heller, men ändå..

Idag är det städdag här hemma. Det behövs verkligen, men jag har som vanligt inget lust alls.. Jag har lyckats starta både diskmaskinen och tvättmaskinen i alla fall. Nästa grej blir att ta rätt på den rena tvätten så jag kan hänga upp tvätt sen när tvättmaskinen är klar. Vilket lyxigt och glamouröst liv jag lever haha..

Avnjöt en väldigt god frukost imorse i alla fall. Wasa Sport (mitt favoritknäcke) med makrill på. Så himla gott! Oscar blev avundsjuk haha..

 
Till top