All About Arasen

Kluven

Borderline/DBT, Tankar och sånt Permalink0
Jag känner mig så kluven inför så mycket just nu. Jag har så många val som jag står inför nu som jag inte vet hur jag ska göra med. Jag har en viss person i min närhet som retar gallfeber på mig med varenda ord hen säger. Jag brottas verkligen med mitt inre i den frågan. Jag känner att det inte är ett bra tillfälle att göra mig osams med hen just nu, men det är så svårt att hålla tungan rätt i munnen.

Jag blir galen av alla tankar jag har och jag lyckas inte sortera ut dom. Jag är sjukt glad över att jag ska få träffa min gamla behandlare från DBT nästa vecka. Jag har känt att jag vill ha en samtalskontakt igen och först måste jag träffa min gamla behandlare för att se vilken typ av hjälp dom ska ge mig. Jag är bara glad att jag ska få träffa honom.

Jag behöver lite mer klarhet i mina tankar känner jag. Jag har ganska klara tankar i ganska mycket, men just de här några sakerna som stör tar upp väldigt mycket av min tankeverksamhet. Lite för mycket faktiskt. Jag försöker njuta av de små sakerna för att inte tappa bort mig helt i tankarna. 

 

En underbar dag

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har varit en helt underbar dag! Jag fick en sovmorgon. En riktig sovmorgon. Utan att vakna tidigt och somna om. Jag minns inte ens när jag gjorde det sist. Verkligen en skön känsla! Jag vaknade nån gång mellan tio och halv elva.

Jag och min kontaktperson åkte till Tuna Park idag. Jag hade presentkort på HM så jag shoppade lite. Jag gick även och letade efter lite grejer till Alvins kalas. Tyvärr hittade jag inte så mycket som jag ville och det känns som om det är försent att beställa från nätet nu. Vi åt lunch och sen satt vi ute på en bänk och pratade i solen.

Efter en stund började jag känna mig lite torr i halsen. Jag satt och velade om jag skulle köpa en dricka eller inte, men valde tillslut att göra det. När jag gick in fick jag se någon jag kände igen. Nessa var på Tuna Park. Vilken lycka! Hon blev helt överlycklig när hon fick se mig. Mitt hjärta smälte lite och jag ville nästan ta med henne hem på en gång, Det gjorde jag ju inte. Jag fick vackert åka hem själv.

Har spenderat ganska mycket av kvällen på balkongen. Nästan hela tiden fram tills att det var dags för mat. Sedan dess har vi kollat på Once Upon a time, jag har badat och sett på Paradise Hotel. Och sen har vi kollat lite mer på Once.. Vi har redan kollat klart på säsong fyra.

Nachotallrik till lunch och tacos till middag.. Inte speciellt sugen på det just nu, nej.

Balsam för själen.

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har det varit otroligt fint väder och jag gissar på att ganska många har varit ute och tagit vara på det. Det har dock inte jag gjort. Jag har setat inomhus HELA dagen och kollat på serier. Jag bytte inte ens om från morgonrocken. Den åkte på när jag gick upp imorse och jag har den fortfarande på. Helt underbart faktiskt! 

Jag har haft en känsla hela dagen av att jag vill göra något. Jag tror det är det fina vårvädret som säger att man ska hitta på något istället för att sitta inne. Jag ville, men kände samtidigt att jag inte ville göra nåt speciellt alls idag. Dessutom är jag barnledig så varför inte passa på att göra absolut ingenting?

På kvällen började jag känna mig rastlös och blickade mer och mer mot balkongen med längtande blick. Jag frågade kärleken om det var okej att vi tog en paus från serierna en stund och det var det. Jag tog med mig datorn ut på balkongen. Virade in mig i en filt och tände massa ljus. Jag kollade på film och hade det jättebra. Det känns som det var precis vad jag behövde. Nu har jag precis kommit in igen och vi har startat Once upon a time igen. Det blir nog relativt tidigt ikväll eftersom min kärlek ska upp och jobba imorgon.

 
Till top