All About Arasen

På äventyr med mamma

Det som kallas vardagen Permalink0
I lördags hade jag en helt underbar dag. Den började med att jag stod på loppisen. Jag fick träffa personer jag tycker om och det var skönt att vara där. Efter loppisen så fick jag hem och fixade mig innan jag skulle träffa mamma på stan.

Mamma och jag gick till grappa. Tanken var att jag skulle äta pizza, men jag blev så sugen på kyckling så det fick bli det istället. Jag tog ett glas päroncider. Mamma var snäll och bjöd mig på maten trots att det var jag som tog ut henne på äventyr. Min mamma är fin hon. 

Efter grappa så gick vi till St Eskil där Teaterföreningen Sigurd (som om jag skulle gå på nån annan teater) satte upp Fridas äventyr. Mamma berättade att hon hade velat se den och det hade jag ingen aning om. Jag tänkte mest att det skulle vara kul att göra något ihop (hon visste inte vad vi skulle göra förrän vi satt på grappa). Jag bjöd henne på biljetten som en tidig födelsedagspresent. 

Både mamma och jag gillade Fridas äventyr riktigt mycket. Vi skrattade och jag var glad över att få se mina fina vänner på scen. Det var kul att gå på teater utan att ha sett någon repa in allt också. Jag hade ingen aning om vad som skulle hända. Den var rolig och skädespelarna bjöd verkligen på sig själva. 

Efteråt lurade mamma med mig på Time Out (vi ville gå någon annanstans, men det var så fullt på alla andra ställen) och där bjöd hon mig på två cider. En random kille kom fram och frågade om jag ville ha öl. När jag sa nej så frågade han mamma. Jag skrämde iväg honom. Efter ett tag så kom min moster och hennes kompis dit. Vi pratade och skrattade och hade jättekul. 

Vid elva åkte vi hem. Jag var tvungen att fixa inför kalaset och så. Jag hade en helt underbar kväll! Det var verkligen vad jag behövde!

PS. Jag verkar ha lite problem med att ladda upp bilder just nu, så det blir tyvärr ett inlägg utan bilder. 

Gårdagens kalas

Det som kallas vardagen Permalink1
Jag var så trött igår så att jag inte orkade blogga innan jag skulle sova. Dagen blev bra i alla fall.. 

Gårdagen började med att Johan ringde och väckte mig. Vi gick upp till honom en stund innan vi gick ner och började. Jag började städa och skickade Marcus till affären. När han kom tillbaka började jag fixa med tårtan och Marcus fick ställa sig och diska. Jag for runt som en yr höna i lägenheten och satte både Johan och Marcus på jobb..

Vi hann klart i alla fall.. Kalaset blev lyckat om man räknar bort några få missöden. Ingen av barnen gillade tårtan och ena barnet kom två timmar försent på grund av ett missförstånd. Lite synd, men det funkade ändå. 

Efter kalaset kom Morgan och Peter hit. Vi spelade bingolotto och jag bjöd dom på Tacopaj. Peter vann en ny lott, men vi andra vann tyvärr ingenting. Vi hade trevligt ändå. Jag tycker om att umgås med dom. 

En kvart efter att grabbarna hade dragit så kom lillasyster hit. Hon beställde skräckfilm och ville se The Descent som hon hade hört skulle vara jättebra.. Det var den inte.. Jag vet inte när jag var så uttråkad under en "skräck"film senast. Jag rekommenderar den verkligen inte. Efter den misslyckade filmen ville jag se något bättre och vi kollade på Oculus. Det var andra gången jag såg den, men jag tyckte att den var lika bra den här gången.

Popcorntårtan som ingen tyckte om

Stressigt

Det som kallas vardagen Permalink1
Oh my goooood! Kalaset börjar om tre timmar och jag har inte ens börjat än.. Något stressigt, men så blir det när man är seg att starta på morgonen..

Jag hade jättekul igår, men jag berättar mer om det sen när jag har tid. Antingen ikväll eller imorgon,,

 
Till top