All About Arasen

Så trött

Det som kallas vardagen Permalink0
Det blir bara ett kort inlägg nu för jag är svintrött. Orkar inte ens lägga in en bild. Jag har varit trött hela dagen. Nessa somnade ju sent och jag var tvungen att gå upp tidigt idag och har därför inte kunnat sova nåt på dagen. Fick kanske 4½ timmes sömn inatt och det är alldeles för lite för mig.

Idag kom jag i alla fall iväg dit jag skulle. Gick en snabbis på stan också. Inte för att jag handlade något, men det var skönt ändå.. Gick bara en väldigt kort stund för mer hann jag inte med. Resten av dagen har varit en dimma typ. Alvin har varit hos en kompis. Ness har ätit lite gröt. Alvin har fått laga sin egen mat idag (hamburgare) och jag tog en matlåda ur frysen. 

Nessa har skrikit nästan konstant i två timmar nu på kvällen. Jag tänkte först att hon kanske hade ont i munnen för det verkar som att det kanske är en liten tand på väg ut, men jag märkte ganska snabbt att hon var övertrött.. Inte vill hon somna trots det..Nu har hon somnat i alla fall och hon somnade om direkt när jag la ner henne i vaggan så nu ska jag också sova. God natt ♥

Äckligt, äckligt, äckligt. Så jävla äckligt!

Borderline/DBT, Det som kallas vardagen, Tankar och sånt Permalink0
Idag har varit en väldigt upp och ner dag. Jag skulle ha åkt i väg på förmiddagen, men eftersom det blev så sent igår och jag sov så dåligt inatt så orkade jag inte. Jag fick dock en ny chans att gå imorgon, men det är bara då så jag måste verkligen dit imorgon. Då spelar det ingen roll hur trött jag är. Misstänker ju att den här natten kommer bli ungefär liknande eftersom hon somnat precis samma tid idag.

Jag klankade ner på mig själv otroligt mycket efter att jag inte kommit iväg. Så jag bestämde mig för att göra något bra istället. Jag har tänkt lägga ut grejer till försäljning hur länge som helst, men det har bara inte blivit av. Så idag tog jag mig i kragen och släpade fram allt och fotade och la sen upp.. Jag vet inte riktigt varför, men jag tyckte att det var jättejobbigt att lägga upp och skriva priser på saker. 

Jag är inte speciellt bra på att veta vad saker är värda. Och jag tror att det inkluderar mig själv. Det är som min gode man sa till mig häromdagen "Du tror inte ens att du är värd ett par hela skor på fötterna" (hon tröttnade förut på att jag gick runt i trasiga skor för att jag inte tyckte jag hade råd att köpa till mig själv, så hon köpte åt mig tillslut).  Och jag tror lite att det stämmer.. Jag vill gärna inte se mig själv som en girig människa och jag blir oerhört tacksam om någon hjälper mig med något eller ger mig något. Ofta blir jag förvånad över att någon vill hjälpa eller ge mig något. Lilla jag liksom. Det finns såna som förtjänar det mycket mer enligt mig. 

Det känns lite som jag kom in på ett sidospår nu. Hur som helst tyckte jag i alla fall att det var jobbigt. Så för att tänka på annat så kom jag på att jag kunde rensa i lite skåp och sånt. Så jag började i ett skåp. Jag hann ta ut så mycket som en grej. Sen gallskrek jag. Jag slängde in grejen i skåpet och sen smällde jag igen skåpdörren och gick ut och rökte. Jag rörde inte skåpet på flera timmar (eller.. jag har faktiskt fortfarande inte rört det). 

Jag såg nämligen ett kryp! Ett äckligt jävla kryp. Som var ca 2mm och väldigt ljus. Kryp är bland det äckligaste jag vet (kan vara så att det är på delad första plats med sniglar). Så jag ringde Johan och bad honom om hjälp. För krypet kunde inte vara kvar där, men jag vågade samtidigt inte ta rätt på det. Han kunde inte komma, så jag bad en annan bekant komma över istället. 

Hon kom över på direkten. Hon tog ut alla grejer ur skåpet och hittade TVÅ kryp till.. Dom var större än den första. Jag ryser av bara tanken så det här är svårt för mig att skriva. Det kryper verkligen på hela min kropp nu. Hon dödade krypen och spolade ner äcklen i toaletten. Sen rengjorde hon skåpet åt mig. Efter lite googling konstaterade hon (jag vågade inte titta på bilderna) att det antagligen var mjölbaggar. Jag tyckte det lät lite konstigt eftersom jag har hört att dom lever i skafferier och jag rensade mitt nyligen och gick igenom varenda hylla och varenda kartong och där fanns ingenting. Men enligt google så var det i alla fall mjölbaggar. Så sjukt jävla vidrigt. 

Jag kan nästan garantera att jag kommer drömma mardrömmar om kryp inatt. Resten av kvällen tog jag det bara lugnt med Nessa. Alvin satt mest på sitt rum. Som vanligt. Så jag satt och kollade på film samtidigt som jag lekte lite med Nessa. Jag har startat 4 filmer allt som allt idag. 2 av dom såg jag klart, men det var bara 1 som jag tyckte var bra. Nu minns jag inte vad den heter bara för det, men Matt Dillon hade huvudrollen och han är en skådis som jag verkligen tycker om.

Jag hann även titta på dagens avsnitt av Paradise Hotel. Annat jag har hunnit göra idag är att upptäcka att jag och mina syskon är alla tre födda på en fredag (inte konstigt att mina syskon är födda på en fredag båda två, men tyckte det var kul att jag också var det). Städat på hatthyllan hann jag också med. Jag har dessutom gått i pjamas HELA dagen och bara njutit (förutom när jag klankat på mig själv och varit livrädd för kryp). Nu är det dock dags för sängen, för nu har Ness verkligen somnat. Och det betyder att jag också får sova. God natt på er. Dröm söta drömmar.

 

Sen kväll

Det som kallas vardagen Permalink0
NU sover äntligen prinsessan. Hoppas jag. Hon vaknade till igen när jag försökte lägga ner henne i vaggan, men förhoppningsvis kan hon somna om den här gången. Det gick inte sist jag försökte och då blev hon jättepigg i stället. Klockan är på riktigt halv två! Vad hände med att hon somnade vid elva liksom? Där fick jag för att jag har varit så bortskämd sen hon föddes. Jaja, hon sover i alla fall hela nätterna fortfarande. Alltid något.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Jag lagade lite mat, tände första ljuset i adventstaken och egentligen mest bara suttit på min rumpa i soffan. Jag har inte orkat göra så mycket. På eftermiddagen kom även Harren förbi. Det var så längesen jag såg honom, så det var riktigt kul. Tyvärr kunde han inte stanna så länge... 

Så fort jag ser att hon sover utan att vakna så ska jag lägga mitt lilla huvud på min kudde och be till högre makter om att jag kan somna fort. Jag är egentligen ganska trött, men mina tankar ställer till det.. Som vanligt.. Jag tänker alldeles för mycket och för rörigt.. Jag tror jag ska satsa på att leta upp någon ljudbok eller liknande på spotify och sen somna till det. Jag somnade ganska bra till Romeo och Julia när jag lyssnade på den förut, så man kan ju hoppas att det blir lite samma nu.

Jag tänkte inte att det skulle kladda SÅ mycket, så jag tänkte inte på att använda haklapp... Big Mistake haha
Till top