All About Arasen

Slappardag

Det som kallas vardagen, Film och Serier Permalink0
Idag har varit en dag i lugnets tecken. Jag har kollat på film, serier, spelat lite, lyssnat på musik och bara varit i soffan. Det har varit superskönt! Det behövdes verkligen. Jag försökte städa lite, men jag fick så ont i ryggen att jag inte riktigt kunde fortsätta. 

På kvällen har vi kollat på bland annat rederiet, men också på Skönheten och Odjuret. Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen. Den var ju inte dålig. Absolut inte.. Snarare tvärt om.. Tyvärr blev jag väldigt besviken på den. Konstig känsla att tycka om en film och vara besviken på den samtidigt. Jag hade hört så mycket om den och den har varit så upphypad. Och så var den inte riktigt alls som jag trott.. 

Två bilder från igår när Nessa provade nya bilbarnstolen för första gången
 

Äntligen är det gjort!

Det som kallas vardagen, Mat och Bak Permalink0
Idag har varit en väldigt bra dag. På förmiddagen tog vi det bara lungt och när Nessa sov kom mamma förbi. Först satt vi och pratade lite och sedan fick mamma tillåtelse att väcka Nessa. Jag packade ihop lite grejer och sen gick vi ner till bilen. Min kärlek fick den stora äran att montera bilbarnstolen. Jag och mamma pratade och tittade på. Det gick hur bra som helst. 

När mamma ändå var här med bilen och bilbarnstolen ÄNTLIGEN var monterad så passade vi på att åka till Ica Maxi en sväng. Jag behövde panta, handla och hämta ut mina medeciner som jag fick på recept för ryggen. Och smidigt nog kan man ju faktiskt göra allt det på Maxi. Efteråt skjutsade mamma hem oss och åkte iväg med Nessa. Hon sover där inatt..

När vi kom hem fixade min kärlek en väldigt god förrätt. Efter den så la jag mig i ett väldigt härligt bad med en helt underbar badbomb. Tanken var att jag skulle göra efterrätten idag, men den gjorde min kärlek medan jag låg i badet. Vi bestämde redan förra veckan att vi skulle äta trerätters när vi blev barnlediga nästa gång. Dels för att göra nåt mysigt ihop och dels för att göra nåt annat och bryta vardagsmönstret lite grann.. En mycket lyckad kväll..

 

Sandlådefasoner

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag skulle Nessa ha sovit hos mormor, men på grund av vissa saker blev det inte så. Hon åker eventuellt dit imorgon istället. För att inte bli helt uttråkade idag så gick jag, min kärlek och Nessa ut till sandlådan istället. Nessa älskade det och hade jätteroligt. Hon kröp mest runt och hade sig, men hon gillade det verkligen..

 
 
Till top