All About Arasen

Beslutsångest

Det som kallas vardagen Permalink1
Alvin har bestämt att vi ska ha Halloweenfest här på tisdag. Vi har bjudit några få i familjen. Det var vad Alvin önskade och då blev det så. Idag bjöd jag dock in ett undantag, men Alvins tillåtelse såklart. Och det var Harren.. Det var lite för Alvins skull jag bjöd honom också, för just nu är tre av dom jag bjudit osäkra på om dom kan komma och pappa är sjuk. Så eftersom Harren har sagt ja nu, så kan jag med säkerhet säga att det i alla fall kommer två personer som inte bor här. 

Ikväll har jag setat och planerat lite inför festen. Lite mat, snacks osv.. Alvin och jag har bestämt en jätterolig överaskning som jag på något sätt måste lyckas fixa innan tisdag. Hur jag ska ha tid med det vet jag inte, men det ska nog gå. Jag behöver ju inte göra det mer komplicerat än vad det behöver vara.. Jag har börjat spåna lite på det ikväll, men eftersom jag är osäker på om mamma, Johan och Nettan kommer så kan jag liksom inte göra klart det nu heller..

Jag tänkte också att jag ska bestämma mig för vad jag ska klä ut mig till. Barnen är redan klara rent utklädesmässigt. Och jag har dräkter så jag behöver inte fixa någon ny. Det är bara dilemmat VAD jag ska vara.. En clown, en sjöjungfru, en enhörning, Cruella De Ville eller Kapten Krok.. Så svårt att bestämma.. Jag vill vara typ alla.. Så svårt beslut! Men jag har ju ändå lite tid att bestämma mig..

 
Till top