All About Arasen

En vanlig lördag

Det som kallas vardagen Permalink1
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att köpa en mikro och en vattenkokare som jag skrev tidigare. Johan lagade mat åt mig idag. Det var riktigt gott.. Kött, potatisklyftor och bearnaisesås. Johan gav Nessa ett bad efteråt och jag satte mig på balkongen och försökte lyssa lite på Årbyfestivalen.

Jag hörde nästan ingenting. Det blåste för mycket. Det var lite synd för min kompis bror uppträdde just vid den tiden som jag satte mig på balkongen. Jag har hört honom från balkongen förut och jag har hört en del låtar han har gjort. Han är faktiskt riktigt bra. Jag blev förvånad första gången jag hörde honom. Det är inte riktigt den typen av musik jag brukar lyssna på egentligen, men jag tycker som sagt att han är bra.

Min kväll har bestått av en övertrött och varm Nessa. Det, CSI och Criminal Minds. Så kan det gå..Nessa sover nu.. Hon har precis somnat om, men sover lite oroligt så jag ska vänta på att avsnittet jag ser är slut. Har hon inte vaknat då så ska jag också sova.

Upptäckte idag att det faktiskt inte såg förjävligt ut att ha uppsatt hår när man har sidecut. Vilket är tur för min dotter har börjat dra mig ganska mycket i håret de senaste dagarna.

Jag råkade visst...

Shopaholic Permalink0
Idag skaffade jag skjuts så jag kunde åka och köpa en vattenkokare. På senaste tiden har jag ju som sagt börjat glömma bort vattnet på spisen och jag tycker det är så läskigt. Så jag ville ha en vattenkokare med automatisk avstägning, så att jag slipper glömma bort att stänga av.

När jag strosade runt och tittade omkring vad de hade så såg jag en mikro som inte kostade allt för mycket. Jag har tänkt att jag behöver ha en ny mikro ett bra tag, men jag har inte prioriterat det. Dels för att jag har känt att jag inte har haft råd, men också för att jag har velat ha en där man kan se hur många minuter och sekunder det är kvar. Jag har inte hittat så många såna. 

Min gamla mikro är redo att ge upp när som helst, så det var verkligen bra att jag köpte en ny idag. Min gamla värmer inte upp maten så fort som den ska. För några veckor sen skulle Alvin äta en pan pizza och på förpackningen stod det två minuter i mikro. Den var visserligen inte frusen, men den var inte färdig heller. En minut extra behövdes för att den skulle bli klar. Och så har det inte varit förut. Då har två minuter räckt för att den ska vara färdig och rykande het.

Dagens fynd

Hjälplös

Tankar och sånt Permalink0
Min mamma är världens bästa! Hon kom hit idag och bäddade rent min säng och städade badrummet åt mig. Dessutom fick hon gosa lite med Nessa så jag kunde äta frukost också. Hur underbar är hon inte? Det enda negativa är att jag får sjukt dåligt samvete för att andra måste hjälpa mig. Det suger rent ut sagt! Jag avskyr att känna mig såhär hjälplös.

De senaste dagarna har jag märkt att mina fötter har börjat svullna igen. Jag vet inte riktigt varför, men min balans är inte helt på topp hela tiden. Fötterna värker konstant och ingenting jag gör verkar hjälpa. Jag har även känt mig lite smått yr idag. När jag har tänkt ta tag i små saker (typ fjärrkontrollen osv) så har handen inte riktigt hamnat där jag har tänkt alla gånger. Jag har missat med några millimeter. Vissa småsaker har jag tappat greppet om och tappat.

Det här gör mig rädd. Jag inser att det antagligen kommer att bli bättre efter sprutorna och järndropp, men fram tills dess..Tänk om det blir värre igen. Jag är helt ensam med Nessa. Tänk om jag tappar balansen när jag ska gå och byta blöja på henne eller nåt? Jag måste försöka att inte tänka på det, tanken skrämmer mig alltför mycket.

Skulle aldrig förlåta mig själv om jag snubblade för att jag tappade balansen och du ramlar i golvet. Hemskaste tanken någonsin.
Till top