All About Arasen

Chokladbollar

Mat och Bak Permalink0
Idag känner jag mig duktig. Jag har varit sugen på chokladbollar hela dagen efter att jag såg en bild på det på facebook. Jag har inte ätit chokladbollar på jag vet inte hur länge. Så nu på kvällen ställde jag mig och gjorde ett par. Jag tänkte att Alvin och jag kunde mumsa i oss dom imorgon.

 

Snö på backen

Det som kallas vardagen Permalink0
Tänk hur galna folk blir när snön kommer. Imorse när jag gick till skolan med Alvin gick han och tjöt av glädje att snön hade kommit. Hela vägen. Men det är väl bra att han är glad i alla fall. Ska bli kul att se hur länge snön får stanna. Jag känner mig lite skeptiskt till att "vintern" faktiskt börjar nu..

 

Barnkalas med bowling

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag var Alvin på barnkalas i bowlinghallen. Själva bowlingen gick inte så bra, han kastade iväg klotet en gång och gav sedan upp. Jag sa att han inte behövde bowla om han inte ville. Han sa att han ville gå hem, men jag övertalade honom att stanna och det var tur för när bowlingen var klar och det var dags för mat så blev han mycket gladare och hade jättekul.

Utöver kalaset har det inte hänt så mycket idag. Jag träffade Johan en sväng, Jag har städat lite tagit ett bad. Alvin och jag har ätit köttbullar och makaroner. Robin kom förbi en sväng på kvällen. En helt okej dag ändå.

Sur kille som ville gå hem.
 Sjunger "Ja må han leva" och är lite gladare.
Till top