All About Arasen

Harry Potter Tag

Musik och annat kul Permalink0

Favoritbok? Halvblodsprinsen tror jag. Det var sjukt längesen jag läste böckerna.
Favoritfilm? Den sista. Helt klart. Bortsett från slutet. För det sög verkligen
Boken du gillar minst? Jag vet inte. Jag gillade alla böckerna ganska mycket
Delar av böckerna/filmerna som fick dig att gråta? När Fred dog i boken grät jag lite faktiskt
Om du kunde bli tillsammans med någon av karaktärerna, vem skulle det vara? Fred, men han dog ju så det kanske inte var så optimalt.
Favoritkaraktär? Bellatrix Lestrange, Fred Weasly, Snape
Vad skulle din Patronus vara? Om jag fick gissa själv tror jag på haj, men jag gjorde ett test där jag fick påfågel. Så jag vet inte riktigt
Om du kunde ha Uppståndelse stenen, osynlighetsmanteln eller Elder trollspöt, vilket skulle du välja? Elderwand såklart.
Vilket hus skulle du vara i? Slytherin
Om du kunde träffa någon skådesplerare från Harry Potter vem skulle det vara? Jag skulle vilja träffa Helena Bonham Carter
Har du spelat något av spelen? Jag provade någon gång, men jag tyckte inte det var så kul
Om du var i Qudditch teamet vilket position skulle du vilja spela? Jag vet inte. Jag skulle inte vilja vara med i laget. Så jag har aldrig tänkt på det.
Var du nöjd med slutet? Nej, inte alls. Dom kunde ha slutat innan dom visade dom som vuxna. 
Hur mycket betyder Harry Potter för dig? Mycket. Jag växte upp med Harry Potter. Det har lärt mig mycket om vänskap, relationer och att inte döma folk för fort.

 

Skönt när någon faktiskt lyssnar

Borderline/DBT, Det som kallas vardagen, Tankar och sånt Permalink0
Idag har jag varit hos min kurator. Hon är jättebra, jag gillar henne verkligen. Jag tycker dock att vi träffas för lite, men samtidigt förstår jag att hon har många andra som också behöver tid. Och då funkar det inte med en gång i veckan.

Idag började vi prata om ett ämne som tydligen var jobbigare för mig än jag trodde. Jag sa vissa tankar som jag har haft och det är första gången jag sagt dom rätt ut. Det kändes ändå skönt trots att det var superjobbigt. Det var så svårt att säga orden, men hon dömde inte alls. Hon lyssnade jättebra och tyckte att vi skulle fortsätta med samma ämne nästa gång. Hon förstod att det är något jag behöver prata mer om.

På eftermiddagen åka Alvin iväg en stund med Ebbe. Jag vet inte riktigt vad de gjorde. De lyssnade på musik utomhus eller nåt sånt tror jag. Kul för Alvin att göra nåt annat och komma hemifrån en liten stund. På kvällen sen kollade vi på Jumanji. Nessa somnade, antingen var hon trött eller så gillade hon inte filmen.. Jag och min kärlek har ju sett filmen förut. Ganska många gånger. Alvin såg den för första gången. Han blev fast direkt och älskade den! 

Nu sover barnen och vi kollar på Forged in fire. Jag insåg precis hur mycket klockan var och snart kan jag inte dölja gäspningarna längre. Imorgon har vi absolut inget inplanerat och det känns så skönt! God natt 

 

Är jag verkligen värd det?

Det som kallas vardagen Permalink0
Igår var jag supertrött.. Jag var på stan på förmiddagen med min god man. Och jag vet faktiskt inte vad jag gjort för att förtjäna henne. Hon är så sjukt snäll! Hon insisterade på att köpa kläder åt mig. Jag försökte artigt neka, men jag fick inte. 

Mamma försökte intala mig att jag var värd det. Det kanske jag är. Jag vet inte. Det känns inte som det. Vad har jag gjort för att vara värd det? Oerhört tacksam är jag i alla fall. Jag är jättenöjd med kläderna jag fick! 

Idag kom min kärlek hit! Som jag har längtat! Tänker ligga så nära jag bara kan när vi ska sova. Fast balkongen får nog vara lite öppen, det lär nog bli alldeles för varmt annars. Vi har precis kollat på en jättebra film och det är snart dags för sängen. Först måste jag dock hänga tvätten för det hade jag glömt. Jag har ingen större lust att tvätta om imorgon.

En klänning jag provade, men inte köpte
Till top