All About Arasen

Vardag, feber och Baywatch

Det som kallas vardagen, Film och Serier Permalink0
Jag har verkligen inte haft tid eller ork att sitta här. Jag har inte ens tagit upp datorn sen jag bloggade sist. Bortsett från en kort stund igår på dagen när jag kollade mailen och startade lite musik.

Det har inte hänt så där överdrivet mycket. Jag har städat och pysslat. Min kärlek har jobbat.. Nessa har fått feber.. Samma gamla vanliga typ. Fast jag har varit ovanligt effektiv för att hon har varit hemma..  Jag har lite småfix i köket, balkongen, dammsugning och torka golv kvar.. Inte mycket alls egentligen. Jag fick lite hjälp av Nessa innan hon somnade. Tror nog dock att hon missförstått det här med vad städning går ut på. Så fort jag la en sak på sin plats hämtade hon den och kastade den på golvet. Men det gick ju bra ändå..
 
Igår provade jag på att göra en adventskalender. Av papper bara.. Det var inte lika lätt som jag tänkt mig. I teorin är det jättesmart, men i praktiken märkte jag att det inte var speciellt lätt att få till luckorna bra osv. Limmet ville inte fästa helt heller.. Jag tror inte jag kommer göra en till om jag ska vara ärlig. Jag vet att vi fick chansen att göra en sån när jag gick i skolan någon gång, men jag gjorde aldrig det då. Så jag provade nu istället. Men jag blev som sagt inte helt nöjd. Hoppas mamma uppskattar den i alla fall. Det är hon som ska få den.
 
Samtidigt som jag pysslade kollade jag på film. Jag upptäckte att jag hade 7 filmer att hyra gratis, men det får ut om fem dagar. Så jag hyrde Baywatch.. Den var faktiskt hyfsat okej. Lite vad jag trodde att den skulle vara.. Ett plus för att Zac Efron bjöd så mycket på sig själv. Ett minus för att originalskådisar (från serien) var med på ett par ställen. Kändes helt onödigt. Men jag tycker helt klart att den gick att titta på. 

När Baywatch var slut så hyrde jag Roxette Diaries. Jag var inte helt färdig med pysslet och ville kolla på nåt under tiden, men kände samtidigt inte att jag hade tiden att kolla på en hel till film. Och den "filmen" skulle jag inte rekommendera någon faktiskt. Jag vet inte ens vad jag ska kalla den för. På tivon låg den under avdelning musik. Allt kändes väldigt hemmafilm. Det kan nog bero på att allt är filmat av dom som var där med en sån där videokamera som fanns på 80-talet. Man fick följa dom i början av karriären typ. Den var så tråkig att jag inte ens minns vad som hände. Jag nynnade med i någon låt någon gång, men det var inte heller så mycket musik som jag väntat mig.. 
 
 

En skitdag är bra i jämförelse

Tankar och sånt Permalink0
Idag är min hjärna så messed up att jag knappt är närvarande. Jag typ svarar på tilltal och gör det jag ska, men jag fattar liksom inte vad som händer. Jag är så slut att jag inte ens orkar röra mig för tillfället och jag kan nästan garantera att jag somnar sekunden efter att jag slutit mina ögonlock.. Om jag inte bryter ihop och börjar gråta igen.

Det har alltså inte varit en bra dag. Snarare den värsta på länge. Så dåligt som jag mår idag.. Så dåligt har jag nog inte mått sen den 7e April tror jag.. När hela min värld krashade samtidigt som terrorattacken i stockholm hände. Jag vågar nog påstå att jag mår ganska likvärdigt idag.
 
Det började redan på morgonen och sen har det bara eskalerat. Dagen har haft ljusglimtar, men de har varit få och korta. Jag hoppas av hela min hjärta att jag mår bättre imorgon, men känslan jag har nu säger att det inte kommer vara helt borta bara för att jag sover. Har dessutom jobbiga samtal och jobbiga möten inbokade imorgon. precis vad jag behöver efter en dag som detta.. Eller inte.. Jag hade avbokat om det inte hade varit så jäkla viktigt.
 
En av ljusglimtarna

Rip tacoskålen

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag visste jag precis vad jag skulle skriva, men nu är det blankt. Totalt tomt. Jag minns verkligen inte alls vad jag skulle skriva. Nåja.. Så viktigt kan det väl inte ha varit.. 
 
Mamma kom förbi idag. Det var trevligt. Jag passade på att städa lite i köket medans hon försökte (utan större framgång) mata Nessa.. Hon totalt vägrar att bli matad nu.. Vilket rimmar illa med barnmatsburkarna jag har hemma.. Ska hon äta dom själv så är det barnmat överallt.. Jag fick i alla fall lite städat. Inte för att det syns nu längre, men det var städat tidigare.
 
Men på riktigt? Är det allt som har hänt idag? Haha! Nej, nu kom jag faktiskt på något som har hänt mer. Efter att mamma "matat" Nessa så tyckte mamma att hon behövde duschas av lite.. Och jag höll ju med.. Men min mamma och jag tänkte inte helt lika. Så mamma startade duschen direkt.. Och den är Nessa livrädd för.. Så hon fick panik och det gick inte alls. Vi fick tvätta rent henne med en handduk istället..

Hon fick gå naken ett litet tag. Inte alls länge. I kanske 5-10 minuter bara.. Och sen gick hon mot soffan. Och jag tänkte "Snälla, bajsa inte nu så det kommer på soffan". Det gjorde hon inte heller. Hon kissade på mattan istället. Efter att hon fått en ny blöja vandrade hon in i köket. Hon öppnade en skåplucka och tog fram en tacoskål. Jag reste mig upp och skulle ta den, men jag hann inte. Kras sa det. Porslin överrallt.. Jag blev typ jätteledsen. Materiellt och allt sånt, men jag älskade verkligen mitt tacoset som har använtas varenda jäkla gång vi ätit tacos sen jag fick det! Rip! Så jag satte Nessa i vagnen (spände fast för att hon inte skulle göra illa sig) och gick ut och rökte för att andas och sörja. Min fina kärlek gick upp och tog rätt på porslinsskärvorna och allt.. Jag hade tänkt göra det själv, men jag hann inte..

Till top