All About Arasen

Serier, film och skrik

Det som kallas vardagen, Film och Serier Permalink0
Idag har varit en ganska bra dag. Jag har inte alls känt mig speciellt nere eller så. Sjukt skönt eftersom jag humöret har pendlat i ett par dagar. Vi har inte gjort sådär jättemycket idag. Nessas pappa skulle ha kommit, men han blev sjuk och ställde in. Min kärlek var iväg ett tag och jag träffade min kontaktperson en liten stund.

Kvällen har vi spenderat med Paradise Hotel, Alice through the looking glass, Pointless, CSI och en hel del barnskrik. Nessa har precis somnat äntligen (klockan är ca 03.10). Hon somnade första gången runt elva, men sedan vaknade hon till igen och har inte alls velat somna om. Nu hoppas jag verkligen att hon sover resten av natten för jag är supertrött.

Jag verkligen totalt älskade Alice through the looking glass. Jag trodde inte att den skulle vara så bra faktiskt, men den överträffade verkligen mina förväntningar. Det skadar ju inte att en av mina favoritskådisar är med i den (Helena Bonham Carter). Det var nog nästan så både jag och kärleken tyckte att den var bättre än första filmen. Den kändes så magisk på något sätt och jag kände verkligen med karaktärerna. Man fick en helt annan bild av vissa personer och lite mer förklaring om saker. 

 

#Opassande

Det som kallas vardagen, Spel Permalink0
Jag hade kul igår. Jag hann inte ens blogga innan Robin kom. Jag hade verkligen fullt upp hela dagen. Från morgon tills han kom över. Kärleken kom när han hade slutat jobbet. Jag ville ju att Hawaii skulle komma också, men hon var tyvärr tvungen att jobba. Hon var väldigt saknad. 

Vi drack lite grann, satt och pratade och spelade ett väldigt roligt spel. #Opassande heter spelet och det går ut på att det är meningar som är ofullständiga och sen ska man skriva olika ord och sen dra ett ord och skratta åt hur konstiga meningar det blir. Hysteriskt roligt var det. Dock spårade nog mina ord mest. Kanske därför jag hamnade sist. 

Idag har inte varit en sån där jättebra dag för mig. Jag har tänkt mycket och massa sånt. På jobbiga och mindre roliga saker. Känner mig sjukt trött i hjärnan och vill egentligen bara sova, men min dotter verkar inte riktigt vilja det idag. Hon somnade ganska nyligen och jag har lagt ner henne i sängen, men det låter som om hon håller på att vakna till igen. Jag hoppas jag får lägga mig snart, men det får vi se hur det blir. 

 

Vi två mot världen

Tankar och sånt Permalink1
Det här är något jag inte pratar mycket om och jag kommer heller inte gå in på några detaljer. Min syster har varit sjuk under en längre tid. När hon blev sjuk så tappade vi ganska mycket kontakt. Och sen hon har blivit bättre så har hon vuxit upp en del och jag känner inte längre den människan som föreställer min syster. 

Sakta, men säkert har vi försökt att hitta varandra igen. Vi har inte vetat hur vi ska bete oss i varandras närhet, vad vi kan prata om eller sånt. Vi har inte haft någon riktig systerrelation. Och jag har tyckt att det har varit jättetråkigt. Jag har saknat min syster. Jättemycket faktiskt! 

Den här veckan har vi setts två gånger. Och för första gången på riktigt länge så känns vi verkligen som riktiga systrar. Vi har pratat om allt. Allt från killar till vardagen till problem och roliga saker. Jag har en relation till min syster igen. Och det känns helt underbart faktiskt. Det är något jag verkligen har längtat efter.


 
Till top