All About Arasen

Friyay

Det som kallas vardagen Permalink0
Om jag tyckte jag sov dåligt igår var det inget mot hur jag sov inatt.. Ändå känner jag mig mer utvilad idag än jag gjorde igår. Det kanske beror på att jag fick besök av en vän som jag tycker väldigt mycket om idag. Sånt som ger energi.

Idag skulle vi ha gått till BVC, men det blåste så mycket att jag inte vågade gå hela den långa biten. Vi bytte tid till tisdag istället. Fick också tag på psyk och berättade om mitt avskyvärda läkarintyg och hon skulle be läkaren kontakta mig.

Snart ska vi sätta oss i en bil och åka till Ica Maxi. Min lillebror ska köra oss.. Han tog körkort igår, så det ska bli spännande att få åka med honom. Jag ska inte handla överdrivet mycket. Det viktigaste är blöjor till Nessa. Köpte pampers för att prova, men hon klarar inte av dom. Har ju hört andra barn som fått jätteröda rumpor och nästan blåsor, men Nessa är bara lite röd än så länge. Jag vill byta sort innan det blir värre.

Ikväll blir det troligtvis fredagsmys med den finaste killen i mitt liv. Det var ett tag sen vi hade det, så jag hoppas det blir av. Allt beror på om han får för sig att gå till en kompis eller inte. Det återstår att se helt enkelt. Efter barnen somnat ska jag väl försöka sy litegrann.. Så roligt ska jag ha ikväll..

Nessa och jag spelade HS idag ♥

En vanlig vardag

Det som kallas vardagen Permalink1
Idag hade jag tänkt att tvätta. Jag ligger sjukt mycket efter med tvätten och när man har en son som skitar ner sina kläder varenda dag så byggs det ju bara på. Jag känner mig dock jätteseg idag så det blir nog tvätt imorgon istället. Jag hade visst lite svårt att somna igår och somnade när klockan var närmare två. Nessa vaknade vid fyra. Och efter det har jag varvat mellan att vara vaken och sova.

När jag sov som allra skönast blev jag väckt av att telefonen ringde. Det var kyrkan som ville bestämma en tid vi skulle ses på och gå igenom allt inför dopet. Det mötet blir av på måndag. Jag är en aning orolig över hur jag kommer må den här månaden. Jag har så mycket inbokat i oktober. Och om det är något jag vet så är det att mycket inbokat betyder mycket stress för mig. Och stress är inte min starkaste sida. Snarare en av de sämsta. Men en del av grejerna är roliga så jag hoppas det går bra ändå.

Nu ska jag försöka peppa mig själv så jag kan gå till affären. Jag har verkligen ingen lust, men jag måste. Vädret gör inte direkt att det känns roligare heller. Och sen måste jag komma på vad vi ska äta idag. Jag vill äta riktig mat, Jag har ätit dåligt nu i ungefär en vecka och jag känner att det inte är speciellt bra. Det måste bli lite ändring på matvanorna känner jag, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. 

Laid in America

Film och Serier Permalink0
Jag såg precis Laid in America. Det var helt klart min typ av film och att det är en youtuber med som jag tycker är bra gjorde ju inte saken värre.. Kanske inte den bästa filmen som gjorts, men jag gillade den ändå. Den var lite bisarr, men gullig på nåt sätt.. Trodde faktiskt att Caspar Lee skulle vara sämre som skådis än han var.

Filmen handlar om två utbytesstudenter som ska försöka förlora oskulden sista kvällen. Det blir inte riktigt som de har tänkt när de blir kidnappade..

 
Till top