All About Arasen

Stockholm here we come!

Semester och utflykt Permalink0
Åh jag är så taggad! Helgen kommer bli så sjukt rolig! Det blir inte som jag hade tänkt mig (eftersom en hoppade av), men jag tänker göra det absolut bästa av situatiomem och ha så jävla kul som jag bara kan ha..

Mycket roligt står på menyn, men exakt vad får ni veta senare. Snart är det dags för mig att gå och möta Robin. Vi åker lite tidigare och Denise kommer efter att hon slutat jobbet.. 

 

Snart träffa lite vänner

Det som kallas vardagen Permalink0
Ikväll ska jag ut en sväng med en kompis och träffa lite vänner. Ska bli skönt för jag har inte träffat dom  på ett tag. Tönkte först gå dit igår, men vädret var så deprimerande att jag struntade i det.. Jag orkar ändå inte sitta hemma och mögla idag.. 

Egentligen borde jag packa, men det hinner jag göra imorgon innan jag åker.. Jag måste komma på vad jag ska ha med mig och jag har ingen aning alls.. Vad har man på sig på krogar i stockholm? Jag har ingen aning.. Sist jag var ute där var på en rockbar och där hade alla rockiga kläder.. Vad jag vet nu så ska vi inte till någon rockbar.. 

 

Irritation på myndigheter

Tankar och sånt Permalink0
 
Varför ska försäkringskassan alltid hålla på att strula? Jag blir galen. Och när dom gör fel och man litar på att dom har gjort rätt så får man betala för det själv. Även om man har redovisat allt in i minsta detalj. Slarvar bort papper gör dom också, men då är det inte heller deras fel.. 

Jag är så glad att jag ska åka till stockholm imorgon så jag slipper det här ett par dagar.. Jag får bara panik, stress och ångest av hela skiten.. 

Till top