All About Arasen

Fullspäckad dag utan att egentligen göra något alls

Det som kallas vardagen Permalink0
Oväntat skönt att gå på DBT idag faktiskt. Vi pratade om saker som jag inte väntat mig att vi skulle prata om idag och det var ganska skönt att prata om det. Dock var det ganska jobbiga saker vi pratade om så det rörde om lite i huvudet efteråt.

Efter att jag kommit hem så har jag ätit en väldigt vitaminrik (knappast troligt) och mättande (inte på långa vägar) portion med nudlar. Jag hade glömt bort att Johan frostade av frysen och att det inte fanns någon mat där i. Jag har också gosat med Oscar, spelat Hearthstone, kollat på en dokumentär om delfinslakt, varit uppe hos Johan och nu kollar jag på film.

Oscar är fortfarande väldigt "mammig" och är gärna hos mig överallt och hela tiden. Sitter jag och spelar eller bloggar eller nåt annat så sitter han gärna vid datorn med mig och tittar vad jag gör. Här sittar han och tittar på vad jag skrev till Lilith på facebookchatten tidigare idag.

Ett par liter motivation

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag är det måndag. Det betyder DBT. Jag har inte alls lust att gå, men jag vet att det är bra om jag går ändå. För övrigt ska jag försöka få motivation till att fixa lite i vardagsrummet idag. Jag ska ju göra om lite där inne (ganska mycket egentligen) och det är kanske hög tid att börja nu om jag vill bli klar i tid. 

Nackdelen är att mitt vardagsrum kommer se ut som ett bombnedslag tills jag är färdig. Jag började smått plocka ner grejer från hyllorna igår, men jag insåg ganska snabbt att jag har ingenstans att ställa allt på.. Men ju fortfare det blir gjort, desto fortare kan mitt vardagsrum se normalt ut igen. Det jobbigaste är ju faktiskt motivationen, så skicka gärna över ett par hinkar med det..

 

Vi är inte vänner!

Tankar och sånt Permalink1
Idag har jag haft världens sämsta dag. Fast det var inte det jag ville skriva om egentligen. Men jag tänkte bara så att ni vet.. Det jag ville skriva om är nåt som jag har gått och irriterat mig på ett tag nu.

Det bor några hundar i den här trappen. De flesta märks inte av och jag brukar inte bry mig speciellt mycket om jag hör en hund skälla lite då och då. Men nu är det en hund som jag har fått nog av. Jag vet inte vilken det är, men jag kan nästan garantera att den hunden har som mening med livet med att jävlas med mig.

Den skäller massor. Och högt! Speciellt vid såna tillfällen då jag inte orkar med ljud. Som mitt i natten när jag skulle sova och den skällde två timmar i sträck. Eller som idag när jag har så ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det lät nästan som att den stod i trappen och skällde idag. Och den slutar fan inte!

Jag blir fan galen på hunden! Jag har inte ringt till hyresvärden och klagat, för det känns som att det inte spelar någon roll.. Jag vet ju ändå inte vilken hund det gäller och det bor ju som sagt flera hundar i den här trappen. Jag brukar vara ganska tolerant i vanliga fall. Jag bryr mig inte när bebisar skriker, jag bryr mig inte när grannen har fest för det händer så sällan osv. Men den där hunden... Vi är INTE vänner!

 
Till top