All About Arasen

Kluven

Borderline/DBT, Tankar och sånt Permalink0
Jag känner mig så kluven inför så mycket just nu. Jag har så många val som jag står inför nu som jag inte vet hur jag ska göra med. Jag har en viss person i min närhet som retar gallfeber på mig med varenda ord hen säger. Jag brottas verkligen med mitt inre i den frågan. Jag känner att det inte är ett bra tillfälle att göra mig osams med hen just nu, men det är så svårt att hålla tungan rätt i munnen.

Jag blir galen av alla tankar jag har och jag lyckas inte sortera ut dom. Jag är sjukt glad över att jag ska få träffa min gamla behandlare från DBT nästa vecka. Jag har känt att jag vill ha en samtalskontakt igen och först måste jag träffa min gamla behandlare för att se vilken typ av hjälp dom ska ge mig. Jag är bara glad att jag ska få träffa honom.

Jag behöver lite mer klarhet i mina tankar känner jag. Jag har ganska klara tankar i ganska mycket, men just de här några sakerna som stör tar upp väldigt mycket av min tankeverksamhet. Lite för mycket faktiskt. Jag försöker njuta av de små sakerna för att inte tappa bort mig helt i tankarna. 

 
Till top