All About Arasen

Jobs & Steve Jobs

Film och Serier Permalink0
Idag har jag kollat på två filmer om Steve Jobs.. Jag har velat se filmen Steve Jobs ett tag och såg att den gick på tv häromdagen. Så jag spelade in den och tyckte att idag var ett bra tillfälle ett se den. 
 
Jag tyckte att filmen var superbra! Jag blev långt ifrån besviken. Men ingenting från trailern jag sett var med i filmen. Jag tyckte det var lite konstigt. Sen gick jag in på imdb för att se varifrån jag kände igen vissa av skådespelarna.. Då upptäckte jag att det var Jobs jag hade sett... Inte Steve Jobs.. Det är tydligen två olika filmer om samma person. 
 
Jag kollade igenom mina inspelade filmer och jag hade visst den rätta filmen inspelad också. Så jag såg den efter att barnen lagt sig. Men fy bubblan så tråkig jag tyckte att den var. Den kanske är bra egentligen, men efter att ha sett Jobs först så var Steve Jobs ingen större hit. Jag tyckte att den var fruktansvärt tråkig, jag tappade fokus hela tiden och fastnade inte alls för den. 
 
Nåja. Nu har jag sett dom i alla fall. Ska jag rekommendera någon av dom så är det Jobs. Ashton Kutcher spelar huvudrollen i den. Han gör den riktigt bra faktiskt. Det var för övrigt fler bra skådespelare i den. Det var det i den andra också, men jag tyckte som sagt att den var fruktansvärt tråkig. Sen förstår jag inte riktigt hur man kan göra två filmer om samma person bara två år imellan? Den ena är från 2013 (Jobs) och den andra 2015 (Steve Jobs). Dom var ju som tur var väldigt olika upplagda. 
 
Nu ska jag sova.. Jag borde gjort det för länge sen, men jag råkade fastna i ett gammalt avsnitt av GW:s mord.. Jag är megatrött fast jag sovit jättemycket idag. Bjuder på en bild på min prinsessa och en kossa från dagis idag. Hon älskar den där kossan! 
 
 
Till top