All About Arasen

Did someone say sleep?

Det som kallas vardagen Permalink0
Den här dagen har varit.. intressant. Jag har fått 90 minuters sömn inatt, men jag är ändå vaken fortfarande. Jag vet inte varför.. Jag försökte sova lite på eftermiddagen.. Mattias passade Ness så att jag skulle kunna sova, men hon var så jäkla gnällig att jag bara fick några minuters sömn. Jag hörde henne nästan hela tiden. Och jag kan inte somna om jag hör mina barn.. 
 
Jag hade velat sova när Ness var på dagis, men det gick inte. Mitt projekt ska vara klart imorgon. Och jag hade så sjukt mycket kvar att göra så jag har hållt på massor.. Jag började redan klockan fem när Nessa somnat om. Tog en paus när hon vaknade och lämnade henne på dagis och sen fortsatte jag.. Jag är nästan färdig. Jag är 90% säker på att mitt projekt kommer vara färdigt i tid. Det minskar inte stressen dock..
 
När projektet är klart så måste jag städa hela lägenheten. Den har ju tyvärr blivit lite lidande under veckans gång. All ledig tid har ju typ gått åt till projektet.  Jag fyller ju år och får främmande på lördag, så jag har bara imorgon på mig att städa. Dessutom hade jag tänkt att jag ska hinna baka också om jag vill kunna bjuda på något fika på lördag. För det har jag inte heller hunnit än.. 
 
Känner sån sjuk stress inför imorgon faktiskt. Men jag är ändå sjukt stolt över mig själv den här veckan. Mitt projekt verkar bli bättre än jag trodde från början och jag är så nöjd! Ni kommer få veta vad det är och se lite bilder när det är klart.  Tills dess säger jag godnatt för nu orkar jag inte mer idag.. 
Till top