All About Arasen

Fullspäckad dag

Det som kallas vardagen Permalink0
Idag har det hänt en hel del. Först fick jag veta att studenten infaller på samma dag som Nessa fyller två. Det enklaste hade ju varit att bara strunta i studenten, men det går inte eftersom min lillebror tar studenten. Och det kan jag ju inte missa. Nu är det ju ett tag kvar, men det är ju ändå bra att börja planera i tid.. Just nu lutar det åt att hon får firas på eftermiddag/kväll och att vi går tidigare från lillebrors studentfirande. Men vi får se vad som händer. 
 
Jag har också påbörjat ett enormt projekt. Jag har deadline inom en vecka och det kommer ta typ ALL tid jag får när Nessa antingen sover middag eller är på dagis. Vad det är får ni se när jag är klar... Jag vill inte jinxa något innan det är färdigt. 
 
På Netto blev jag irriterad på en kvinna som stoppade upp hela kön. Hon hade en del varor och betalade först med mynt, sen med ett pantkvitto och skulle avsluta med en kortbetalning. Men hennes kort funkade inte. Och då låste sig kassan. Hon fick inga pengar tillbaka och det gick inte att göra något alls. Så dom var tvugna att starta om kassan och grejer.. Jag stod i kön och väntade i minst 20 minuter. Nessa blev sjukt uttråkad och började gnälla massor. 
 
På eftermiddagen åkte jag med pappa, hans fru och Nessa till Hamburgerbruket. Vi blev bjudna på mat där. Trevligt med lite omväxling. På vägen hem var det brandbilar och sånt för det hade skett en krock precis i närheten. Hoppas ingen blev allvarligt skadad i halkan. Jag läste på kuriren att två hade behövt åka till sjukhus.
 
Nessa somnade hyfsat tidigt idag. Vilket gör mig lite orolig att hon inte kommer sova hela natten, men vi får se. Jag passade i alla fall på att ta ett bad. Sen såg jag en jättedålig film och nu ser jag en till dålig film.. Jag vet inte varför jag inte bara slutar titta när filmerna inte är bra.. 
 
Sängen börjar ropa. Dagen har varit fylld med roligheter, tråkigheter, jobbiga saker, stress och massa annat. Vill inte ta upp allt som hänt, för det har hänt ganska mycket mer än allt jag skrivit. 
Till top