All About Arasen

Arg som ett bi

Tankar och sånt Permalink0
Mitt liv är lite kaos för tillfället. Ganska mycket kaos om jag ska vara ärlig. Har inte riktigt sorterat mina tankar om allt än. Det har hänt väldigt mycket idag. Orkar inte riktigt skriva egentligen, men jag blir så irriterad på mig själv när jag missar att skriva.. 
 
Idag har jag varit på möte..Det mötet gick mindre bra. Och sen var ribban för dagen satt.. Jag har gått och svurit och varit så förbannad att jag nästan varit rädd för mig själv. Men det vill jag inte prata om nu.. På kvällen gjorde mamma mig glad när hon bad mig göra ett kort åt henne. Lite distraktion från det dåliga mötet. Det slutade med att jag gjorde fem kort. Blev både nöjd och missnöjd.
 
Nu är jag trött. Det tar tydligen på krafterna att vara arg en hel dag. Tur som är så har jag haft en bra vän att skriva lite med, en underbar kusin som har lyssnat på mig när jag varit förbannad och en mamma som låtit mig spy ur mig massa skit. Dags att sova kanske.. Det är ju en ny dag imorgon. En röd och ledig dag. Spännande att se hur den dagen kommer att bli..
Till top